Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PESEdit.com 2010 Patch 1.4 Wydany
MatiF96:
wielkie dzieki ;) pozdro :)
NipponJapanBoy:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwielkie dzieki ;) pozdro :)
--- Koniec cytatu ---
nie ma sprawy ;) jeśli nic nie kombinowałeś w swoim folderze ManUtd z GDB to możesz mi cały dać? Wrzuć na jakiś upload lub coś...
LegiaMistrz1:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam. Mam pytanie odnośnie tego patcha. Jest dobry, wszystko fajne i piękne ale jest jedna rzecz, która mnie dziwi. Mianowicie ten cały switch. Zrobiłem wszystko tak jak należało, tzn. odpaliłem switch Become a Legend, zrobiłem save i wszystko mi działa. Zauważyłem jednak, że po kliknięciu tego switcha zniknęły mi z gry cała 2 Bundesliga oraz takie drużyny jak Macedonia, Albania czy też Izrael. Dlaczego tak się stało? Oczywiście wszedłem w switch i kliknąłem default i owe ekipy mi przywróciło z powrotem ale nie wiem czy mi ten save BaL będzie działał. Może się ktoś fachowo wypowiedzieć na ten temat? Pozdrawiam.
--- Koniec cytatu ---
Mialem podobny problem, tylko ze jak zaczynalem nowy BAL mialem druzyny 2. Bundesligi w Primera Division.
Jak powiecmy odpalisz ten switch na BAL, ten program automatycznie tworzy folder dt0f w miejcu gdzie masz orginalne PES 2010 zainstalowane. W tym stworzonym folderze dt0f powinien byc jeden plik ktory jest odpowiedzialny za zapisanie tego switch (aby sie upewnic, zerknij w ten folder przed, i potem po switchu, wydaje mi sie ze jest dt0f, ale sam sobie sprawdz jak ty masz). W koncu manualnie usunelem ten plik w dt0f, i potem znow uruchomilem switch i mi gralo.
MatiF96:
wiesz dem ci ten folder tylko ja tam cos dodawalem i nie chce zeby ci cos zepsulo ;)
ale jakbys cos chcial pokombinowac to trzymaj
REJESTRACJA lub LOGOWANIE :)
NipponJapanBoy:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwiesz dalbym ci ten folder tylko ja tam cos dodawalem wiec nie chce zeby ci cos zepsulo ;)
ale jakbys cos chcial pokombinowac to trzymaj
REJESTRACJA lub LOGOWANIE :)
--- Koniec cytatu ---
gitara, dzieki ;)
Nawigacja
[#] Następna strona