Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PESEdit.com 2010 Patch 1.4 Wydany

<< < (36/45) > >>

jakubjedrzejak94:
Panowie, dlaczego w tym patchu nie chca mi sie zapisac zmiany ktorych dokonuje np. w ustawieniu czy ogolnie w skladzie? Wszystko zapisuje, nawet nie automatycznie tylko ręcznie i nadal klapa. Jakby mogl mi ktos pomoc to bylbym bardzo wdzieczny :)

staruch:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPanowie, dlaczego w tym patchu nie chca mi sie zapisac zmiany ktorych dokonuje np. w ustawieniu czy ogolnie w skladzie? Wszystko zapisuje, nawet nie automatycznie tylko ręcznie i nadal klapa. Jakby mogl mi ktos pomoc to bylbym bardzo wdzieczny :)

--- Koniec cytatu ---

Musisz to zrobić przez edytor OF'a wilda. Inaczej się nie da, bo chyba kitserver to blokuje, czy ten OF, w którym są odblokowani gracze i drużyny.

NipponJapanBoy:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMusisz to zrobić przez edytor OF'a wilda. Inaczej się nie da, bo chyba kitserver to blokuje, czy ten OF, w którym są odblokowani gracze i drużyny.

--- Koniec cytatu ---

dziwne, ja edytuje ile wlezie, zmieniam buty itd...daje Save i po nastepnym odpaleniu wszystko jest tak jak ustawiłem...

MatiF96:
u mnie tez, jedyne z czym mam problem to boot changer (wszystko git a w grze nic sie nie zmienia  :()

staruch:
Prawde mówiąc, to też nie mam tego problemu, ale 3/4 edycji jaką dokonuje to i tak albo w edytorze albo w ggs. Ale zmieniając np. kadre Polski, normalnie mi się zapisało.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej