Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PESEdit.com 2010 Patch 1.4 Wydany
suchar:
pomóżcie mi ??? dalej w grze gram na 10 minut a ustawione mam na 7 w kitserverze.... zrobiłem test dałem na 2 minuty i czas zamiast szybko lecieć dalej trwał jak na 10 minut ???
jakubjedrzejak94:
Juz rozwiazalem problem. Mialem na dysku jakis maly edytor OF-a a nawet o tym nie wiedzialem. Zajmuje jakies 2 mb wiec tak jakby nic. Jesli ktos tez ma taki problem to rzeczywiscie programik ten jest godny polecenia. Ale dziekuje Wam Koledzy ze mnie naprowadziliscie na wlasciwy trop :)
Vapor:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam..
Moj problem dotyczy tego ze patch wogole nie dziala, pisalem o tym na innym forum ale bez odpowiedzi. A wiec mam Winde 7ke/64 na lapie, sciagnalem owy Patch, zainstalowalem 1.4 oraz latke 1.4.1, zainstalowalem rowniez patche od Konami. Wszystko wyglada w porzadku, przy instalce recznej ktora robilem rowniez mam komunikat "Success" itd. Odpalam gre i jest bez zmian procz 34 par butow od Konami. Pare patchy juz mialem i z zadnym nie bylo problemow, wszystkie chodzily dobrze, ten rowniez chodzi ale na XP, na 7ce probowalem dwoch i nie dziala zaden. Probowalem urochamiac jako admin, kopiowania plikow z direxct'a, reinstalek, wylaczania zapor, zabezpieczen... wszystkiego co znalazlem w necie.
Co ciekawe zainstalowalem gre na dysk C, a gdy sprawdzam w Kitserverze w pliku pes2010.txt pokazuje mi on sciezki na dysk D:\Games\PES 2010\, na XP wyglada to w porzadku i jest sciezka ta sama co w instalce. Oczywiscie probowalem zainstalowac gre rowniez na D z ta sama sciezka, ale bez zmian >:(. Jakby kitserver nie instalowal sie, instalacja kopiuje tylko caly folder do gry. Ma ktos pomysl jak to objesc lub co moze blokowac "Managera"??
--- Koniec cytatu ---
może masz tak jak ja bo ten patch nie czyta nazwy folderu kitserver tylko pesedit :)
Lukkki89:
Hmm... Czyli mam zmienic nawzwe Kitserver na Pesedit?
Tutaj fotki jak to wyglada...
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Wydaje sie wszystko OK. Mam pytanie do uzytkownikow 7ki, co zmienialiscie w systemie przed instalowaniem Kita? Bo moze cos pominalem, pare dni dopiero bawie sie z ta 7ka ;)
Dokladnie ten sam patch, te same pliki mam na XP, na ktorym zdazylem juz pozmieniac jakies drobiazgi(loga,menu..), krotko mowiac wszystko dziala tak jak powinno, na lapie z 7ka sa tylko sklady i korki, ale do tego kit akurat nie potrzebny.
staruch:
Nie zmieniasz żadnej nazwy! Musisz poprosić o komenatrze użytkowników z 7. Ja osobiście nie mam tego systemu, jestem za bardzo przywiązany do xp. :D
Nawigacja
[#] Następna strona