Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PESEdit.com 2010 Patch 1.4 Wydany
Robi1908:
Nie ale powiedzmy ze jeden do takiej ligi a drugi do normalnego grania :D to jak można mieć czy nie ?
barcafun10:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETak, a w tym patchu jest jeszcze więcej bo aż 25 piłek i 50 butów
--- Koniec cytatu ---
Dzieki nie wiedzialem o tym. Wreszcie ktos mi odpowiedzial. Ale fajnie ze tak duzo rzeczy jest
es_sabbi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie ale powiedzmy ze jeden do takiej ligi a drugi do normalnego grania :D to jak można mieć czy nie ?
--- Koniec cytatu ---
no ale do jakiej "innej" ligi skoro tam i tak nic nie można zapisać w zmianach :/ taka głupota tych patchy :/
Robi1908:
no powiedzmy do pewnej ;) to można mieć czy nie ? i czy nic się nie powali chodzi mi o to bo mam teraz pesedit.com 1.2 i jak wgram pesedit.com 1.4 i czy da się tak wgrać patcha nie usuwająć tam tego pesedit.com 1.2 ? i czy nic się nie powali w tym pesedit.com 1.2 ? ??? ???
es_sabbi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEno powiedzmy do pewnej ;) to można mieć czy nie ? i czy nic się nie powali chodzi mi o to bo mam teraz pesedit.com 1.2 i jak wgram pesedit.com 1.4 i czy da się tak wgrać patcha nie usuwająć tam tego pesedit.com 1.2 ? i czy nic się nie powali w tym pesedit.com 1.2 ? ??? ???
--- Koniec cytatu ---
da się ale będzie to o wiele skomplikowane :/ i musiałbyś się bardzo na tym znać
Nawigacja
[#] Następna strona