Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PESEdit.com 2010 Patch 1.4 Wydany
staruch:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEznalazl ktos wolne sloty na twarze moze jakies jescze zostaly a i jescze jedno czy ktos juz cos znalazl cos na temat wersji 1.5 czy wyjdzie dopiero po zamkniecu okienka zimowego ??? prosze o odpowiedz z gory dzieki;p
--- Koniec cytatu ---
Jest z 10-15 wolnych slotów. W nie dałem sobie twarze polskiej reprezentacji i grajków Legii, bo podmieniłem sobie Wisłe. Ale z kolejnych 20 twarzy jakie miałem, dałem sobie zamiast twarzy trenerów.
diego333:
a moglbys podac te wolne sloty bardzo bym prosil z gory dziekuje dobry czlowieku
staruch:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa moglbys podac te wolne sloty bardzo bym prosil z gory dziekuje dobry czlowieku
--- Koniec cytatu ---
Za dużo ich. Ściągnij sobie of editor wilda. Wejdź sobie w danego zawodnika, któremu chcesz dać twarz, daj relink i zaznacz na górze "free faces". Wszystkie nazwy które mają "****" to są wolne sloty. Jeżeli nie masz włosów dla gracza, nie zapomnij na górze zaznaczyć "only face". No a jak wklejać twarze do folderu i jak je nazwać, to chyba wiesz.
diego333:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZa dużo ich. Ściągnij sobie of editor wilda. Wejdź sobie w danego zawodnika, któremu chcesz dać twarz, daj relink i zaznacz na górze "free faces". Wszystkie nazwy które mają "****" to są wolne sloty. Jeżeli nie masz włosów dla gracza, nie zapomnij na górze zaznaczyć "only face". No a jak wklejać twarze do folderu i jak je nazwać, to chyba wiesz.
--- Koniec cytatu ---
dzieki wielki za pomoc ;)
NipponJapanBoy:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZa dużo ich. Ściągnij sobie of editor wilda. Wejdź sobie w danego zawodnika, któremu chcesz dać twarz, daj relink i zaznacz na górze "free faces". Wszystkie nazwy które mają "****" to są wolne sloty. Jeżeli nie masz włosów dla gracza, nie zapomnij na górze zaznaczyć "only face". No a jak wklejać twarze do folderu i jak je nazwać, to chyba wiesz.
--- Koniec cytatu ---
Tutorial genialny w swej prostocie :) też skorzystam :) dziękować :)
POMOCY :'( kombinowałem sobie transfery ale mi sie nie podobało więc wziąłem w Edit opcje Default. I teraz mam w niektórych zespołach piłkarzy zwanych DUMMY :'( może ktoś wysłać mi of-a?
Nawigacja
[#] Następna strona