Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PESEdit.com 2010 Patch 1.4 Wydany
sweizi:
rozumiem ze wszystko jest licencjonowane ?
patryk1214:
moim zdaniem SUPER PATCH !!! ;D
kanksik:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKiedyś się zastanawiałem czy można mieć 2 pesedit patch na jednym kompie :D :D wiem trochę głupie ale tak się zastanawiałem nad tym :)
--- Koniec cytatu ---
Można mieć.
Tylko nie będziesz mógł przełączać w grze tylko ręcznie zmieniając nazwę.
Zaczynamy.
Jak instalujesz/kopiujesz patche to jednego do folderu kitserver a drugiego do folderu np. kitserver2. Instalujesz patcha z folderu kitserver i sobie na nim grasz. Jeśli chcesz zmienić na innego patcha to odinstalowywujesz kitserver i zmieniasz nazwę na np. kitserverx. Następnie nazwę folderu kitserver2 zmieniasz na kitserver i instalujesz. Cieszysz się innym patchem.
Troche dziwny sposób ale chyba jedyny. :P
Jak nie rozumiesz to pisz na pw.
diego333:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEhehe :) no na początku już ma zonka :/ gra włącza mi się w ratio 4:3 zamiast panoramicznie 16:9 i za cholere nie mogę tego przestawić. Nie wiem czy już mam tak z grą namieszane, czy oni coś popsuli :/
Co do zmian, polska reprezentacja jest uaktualniona :) Barca posiada 4 zestawy kitsów :) jest rzeczywiście wybór 25 piłek :) są niektóre transfery takie jak Pandev w interze... nie wiem czy można samemu robić zmiany w OFie,
ale wciąż brak przyśpiewek :/ w 09 były takie zajebisty a tutaj nikt nie pracuje nad nimi :/ no i wciąż te same stadiony :/
w tym patchu również aż się prosi o jakiś scoreboards selector :) i wybór kilku - tak jak w patchu od GA - oni mają świętną techniczną oprawę, no ale ten patch bije inne pod względem liczby równych drużyn :)
wciąż brak Lecha i Legii :/ a tyle razy o nie prosiłem :/
dzieki bardzo za opsianie jednak pobiore i zobacze;)
--- Koniec cytatu ---
es_sabbi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIErozumiem ze wszystko jest licencjonowane ?
--- Koniec cytatu ---
oczywiście pod tym względem bez zmian :)
Chyba najliczniejsze drużyny narodowe :) dodano wiele nowych drużyn do tej pory niedostępnych w poprzednich patchach (co zwiększa liczbę zawodników)
Z lig angielska, francuska, włoska, holenderska, hiszpańska, 1 i 2 liga niemiecka, i other w której jest naprawdę wiele krajów :) praktycznie po kilka zespołów z każdego kraju europy, zespoły z LM azjatyckiej, zespoły z południowej afryki i meksyku, drużyna z USA, Japonii i Korei
Pamiętajcie o użyciu "swithca" przy pierwszym odpaleniu BaLa lub ML lub online (każdorazowo)
Nawigacja
[#] Następna strona