Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PESEdit.com 2010 Patch 1.4 Wydany
sweizi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWITAM PANOWIE. MAM PYTANIE CO DO TEGO PATCHA. CZY ROWNIEZ MACIE TAK ZE JESLI ZACZNIECIE ML (MASTER LEAGUE), ZAPISZECIE I WEJDZIECIE SPOWROTEM TO NIE CHCE SIE WCZYTAC I WYSKAKUJE BLAD I WYWALA DO WINDOWSA? SCIAGNALEM TEGO PATCHA (CO PRAWDA Z INNEJ STRONY) I TAK MI SIE DZIEJE. MOZE BEDZIE JAKIS FIX DO TEGO? PROSILBYM O ODPOWIEDZ. A CO DO SAMEGO PATCHA TO JEST ZNAKOMITY.
--- Koniec cytatu ---
X:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\kitserver\docs\switch
Jak korzystać z plików switch (ostatni raz, ludzie!)
Powiedzmy, że chcesz grać Master League ..
Kliknij plik przełącznik Master League (znajdziesz go w menu Start -> PESEdit.com 2010 Patch -> pliki przełącznik)
Teraz możesz uruchomić PES i stwórz Master League
Zapisz grę
Następnym razem nie trzeba już przełączać plików, ładowanie powinno działać.
Zrób to samo dla "Become a Legend" oraz "Online" trybów, skorzystaj z odpowiednich plików przełącznika.
"Przełącznik Master League 2" dla 2. Graczy Bundesligi, z nim można wybrać dowolną drużynę z 2 dywizji niemieckich.
NipponJapanBoy:
wgrałem i...? buty są tragiczne (jakość) gdzie jest twarz Obertana i Tosicia z Man Utd...?! zawiodłem sie , bez kitu...i teraz nie moge wrócić do starego patcha ;( żenada!
ollie:
mi nie dziala mam wszytsko od konami sciagniete zainstalowane kiedy zainstaluje patcha i chce wlaczyc pesa wyskauje blad live pcp_ cos tam moze nie mam directa albo czegos... nie rozumiem taego
sweizi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwgrałem i...? buty są tragiczne (jakość) gdzie jest twarz Obertana i Tosicia z Man Utd...?! zawiodłem sie , bez kitu...i teraz nie moge wrócić do starego patcha ;( żenada!
--- Koniec cytatu ---
mnie patch nie zawiodl
NipponJapanBoy:
mam wielką prośbę...może ktoś napisać które numery plików unnamed odpowiadają za buty (wszystkie) i w których folderach sie znajdują...? Bede wdzięczny 8)
Nawigacja
[#] Następna strona