Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PESEdit.com 2010 Patch 1.4 Wydany

<< < (19/45) > >>

gierkowicz:
Panowie!!Wszyscy którzy się wahacie czy wgrać tego patcha .Ja wgrywałem już kilkanaście patchy (łącznie z ekstraklasą),ale zawsze wracam do patchy PESEdit.com Są po prostu najlepsze!!!Na żadnym się jeszcze nie zawiodłem.

chelmianinl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwgrałem i...? buty są tragiczne (jakość) gdzie jest twarz Obertana i Tosicia z Man Utd...?! zawiodłem sie , bez kitu...i teraz nie moge wrócić do starego patcha ;( żenada!

--- Koniec cytatu ---
jak nie masz twarzy to zawsze sobie mozesz je wgrac. a co do powrotu do starego patcha to bylo go skopiowac (caly folder kitserver) gdzies na jakis dysk, zainstalowac tego pesedit i jakby ci sie nie spodobal, to usunac tego pesedit i z powrotem wrzucic tego poprzedniego

pumbe:
mam problem z tym patchem. zainstalowalem od nowa pesa(wczesniej nie uzywalem patchy) no i zainstalowalem patcha, zrobilem to ze switchem i zaczalem kariere lecz za kazdym razem kiedy po wyborze strojow na mecz chcialem zaczac gre to komp mi wracal do windowsa i wylaczal pesa. wiecie co moge zrobic?

ollie:
mi wyswietla sie blad
 live_pe_crc klimak ok a potem

a required security module can not be activated this program can not be executed(13001)

es_sabbi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa w OS pisze że masz viste >:(

--- Koniec cytatu ---

W OS pisze temu Vista ponieważ w pracy siedzię na laptopie na którym mam Vistę, a w domu gram na stacjonarnym z Windą 7 :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej