Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Miconc Patch RC 1.2.1

(1/2) > >>

newsman:
Team patchmackerow wydal uaktulniecie do patcha MICONC w ktorym znajdziemy:1. +2. Bundesliga Championship Wszystkie EL + CL zespołów O wiele więcej zespołów Oryginalne buty Original Zestawy vor wszystkich zespołów Original Odznaki Original Flahs i logo Karty oryginalny trener Karty oryginalny umiejętności gracza Oryginalne buty 100% poprawne nazwy dla wszystkich graczy (również klasycznych i ukrytych zawodników) Chants ponad połowa zespołów (download opcjonalnie) Piłki oryginalny Originals Sponsorzy dla wszystkich języków Kursor menu Nowy (światło niebieskie) Aboards Nowe Nowe logo dla stadionów Fani już w zespole ubrania Ponad 200 nowych twarzy i wiele Konami Relinked twarze Intro Music Nowe rozgrywki Sounds Nowe Tablice wyników (sport nieba, ale w dodatkowym folderze znajdziesz wiele innych) Nowe logo Replay (do wyboru także kilka dodatkowych rzeczy) Nowa Liga i Puchar flagi Flagi nowe obywatelstwo Goalsoundpatch (tylko aviable niemieckiego na razie) (opcjonalnie) i wiele innych rzeczy ... PART1PART2PART3PART4Jak zainstalować: Przede wszystkim musisz Konami Patch 1.3 1. exe rozpakować winrar 2. Uruchom setup.exe 3. przejdź do folderu kitserver w folderze PES, uruchom plik setup.exe i zainstalować kitserver na Miconc Patch.exe 4. exe do pobrania i instalowania aktualizacji 5. kopia Optionfile do swojego konami/pes2010/save foler 6. Miłej zabawy! Instrukcje:Przed rozpoczęciem gry należy uruchomić wybór Miconc poprawki, jeśli chcesz grać przyjazne czy cl trybie lub innych środków kubek masz do wyboru do trybu offline. Do gry online wybrać 3. Dla chcesz grać Master League czy Bal że mam do wybrała jedno, jeśli chcesz grać z góry niemiecki Second League w ... lub dwie Mistrzostwa w ... jeśli chcesz grać z zespołami z tych lidze należy wybrać numer zespołu Ciebie chcą bawić się ... jeśli nie chcesz grać z zespołem z tych lig jest egal, która drużyna wyboru (można wybierać z niego co chcesz go doens't życie, to tylko do tego masz drugi w prawo w lidze)

DaWcU_10:
Czy są potrzebne starsze wersje? :)

karwatinho:
Przetestowałem i powiem szczerze...niedopracowany patch...wiele koszulek nie posiada nawet numeru na koszulce...
Zajmuje dużo i nie wiem po co :/

cegla-c7:
Mam ten patch i robie zgodnie ze wskazowkami i nie działa mi...;/
Instaluje Miconc Patch RC v1.2 - Setup pozniej w kitserverze zaznaczam Miconc Patch.exe i setting.exe
wklejam option file i wyskakuje mi bład podczas uruchamiania gry "uruchomienie tej aplikacji nie powiodło sie poniewaz nie znaleziono d3dx9_37dll. ponowne zainstalowanie tej aplikacji moze naprawic ten problem"
wie ktos jak to zrobic? prosze o pomoc :)

eloelomno:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
sciagnij to i wklej do c:/windows/ system32
i powinno dizalac

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej