spotkałem się z jakimś dziwnym błędem, otóż, na PES2010_EDIT z update'a 2.2 nie zapisują mi się taktyki zespołów (w edycji, buty, oraz inne rzeczy działają sprawnie), natomiast na PES2010_EDIT z Mini update'a wykrywa mi nieprawidłową wersje? wtf?-Dobra wiem o co chodzi, nie mam DLC 1.0.5, ma ktoś może link do ściągnięcia?
wchodzisz w PESA i tam w settings i download i Ci sie uaktualni
Ludzie mam problem. Jak biorę attach w kitserverze to mi wyskakuje komunikat, że znaleziono trojana w pes2010.exe. Co zrobić?
errrm.... składy, stroje i prawie wszystko OK. prawie...wie ktoś jak przywrócić domyślną kamerę? ta z patcha jest jak dla mnie debilna, denerwuje mnie - które pliki usunąć/podmienić aby mieć zwykłą kamerę wide od konami?
chopaki odpowiiem wam innym razem bo teaz jestem nacpany i pinay i fujara wi co jeszcze i poozniej wsztstko vnarazie .......ale wam odpowiem spoko
dowiemy sie wreszcie
witam wszystko mam ok ale mam jeden problem zainstalowałem patcha zgodnie z instrukcją i niestety mam stare loga drużyn co mam zrobić zainstalowałem najpierw patch 1.03 potem wkleiłem dlc i zainstalowałem patcha i problem jest taki jak napisałem - pozdrawiam i proszę o pomoc