Moglbys dokladnie napisac jak to zrobiles krok po kroku ?Bylby ci wdzieczny bo ja siedze na edycja pesa juz chyba z tydzien i nawet od tego czasu nie zagralem ani raz tylko siedze i edytuje heheh
hehe skąd ja to znam
No więc ściągnąłem ten Add on Coca-Cola. Przy pomocy programu PES Editor otworzyłem OFa i np. wybierając drużynę Newcastle w oknie Transfer naciskam prawy przycisk myszki i daję Export->squad and formation, zapisuje na dysku i tak robię z każdym teamem. Zapisz też sobie na kartce ile graczy ma ten team, później bardzo się to przyda. Otwieram pliki unnamed22 i 23 i zapisuje sobie loga tych teamów.
Kolejny krok to otwarcie Twojego OFa w którym masz już dodane nowe teamy (patrz temat dodawania drużyn). Wchodzę analogicznie do zakładki transfery i zamiast export daje import
Co ważne... liczba graczy przed importem musi być taka sama jak liczba graczy w drużynie którą importujesz. Więc jeśli jest za dużo to wywal kogoś, jeśli za mało to ja dorzucałem zawodników z Free Agents. Zapisz i tyle jeśli chodzi o PES Editor. Potem odpalałem nowego OFa w PRO-Evo Editing Studio i wywalałem relinki kitsów na N/A. Potem zostaje podmiana logosów i dodanie strojów ale o tym już Ci chyba pisałem
teraz mam taką wprawę, że dodanie np. ligi polskiej to z półgodzinki roboty
Najwięcej czasu zajmuje mi liczenie zawodników