0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
mam problema biorę np. europe w na poczatku z 5 razy austria jest pod rząd nie wiem co zrobilem i w niektórych innych slotach tez pojawia sie austria kilka razy a nie powinno jej tam byc prosze o pomoc
michał zobacz na gga co i czym trzeba wygrać żeby odblokować groclin klasyczny ??
Nie moge już. Mam pesa 1.03 mam DLC od 1.03 mam patcha manager jest zainstalowany na MW2010 i mam ibrahimovica na GK tak samo Puyol , messi , rooney , berbatow da sie to jakoś naprawić? I dzieje sie tak tylko w master leaguetak samo mam. niech ktoś coś ogarnie to messi bramkarz i ma oO
Też tak miałem jak byłem fanem Barcy. A mianowicie rok temu jak nie dostali się do finału to ich znienawidziłem i przeszłem na Manchester United
Można ściągać naprzemiennie?
Witam, mam problem gdyż odpalam grę z MW exe i najprawdopodobniej nie chce mi się wczytać OF, w Polsce lewym czym prawym skrzydłowym już nie pamiętam jest jakiś Dummy, który jest CF i nie ma twarzy, Arsenal ma stroje Unirei Urziceni, muszę również dodać napewno mam Patch 1.3 oraz DLC od Master Rafael nie wiem w czym leży problem, proszę o rychłą pomoc.