Witam wszystkich forumowiczów.
Zarejestrowałem się na forum, ponieważ potrzebuje pomocy
Otóż problem polega na tym, że gdy zainstaluje patcha to w całej grze wszystko mi się "pieprzy". Oto kilka rzeczy, które można zauważyć na pierwszy rzut oka: -pozostają stare herby ligi angielskiej (nazwy zostają zmienione)
-zdecydowana większość drużyn ligi angielskiej ma takie same stroje: biało-czerwone (z wyjątkiem Liverpoolu i Manchesteru)
-liga polska zostaje pomieszana z eredivisie oraz z "inne ligi A" / polskie zespoły wskakują na miejsce starych i otrzymują ich herby oraz stroje
-liga niemiecka wskakuje za "inne ligi B", ale nie zmieniają się herby jak i stroje. Drużyny bundesligi grają w strojach innych drużyn
To tylko kilka z rzeczy, które widać od razu. Według mnie jest to jakiś błąd mojej wersji gry, bo nie ważne jaki patch zainstaluje, a próbowałem już chyba 3 rodzaje... to pojawiają się te same / podobne błędy (np. stroje ligi angielskiej). Jeżeli ktoś z was domyśla się, czym to może być spowodowane to bardzo proszę o pomoc :/
Natomiast jeżeli taki temat już się pojawił, to prosiłbym o przekierowanie mnie tam, gdyż sam nie znalazłem tego wątku
Z góry dzięki i jeszcze raz proszę o pomoc.