Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Piłki
Piłki by Onyx1983
onyx1983:
TO NIE JEST TEMAT ROBIĘ PIŁKI NA ZAMÓWIENIE WIĘC NIE OCZEKUJCIE ŻE ZROBIĘ WSZYSTKIE PIŁKI KTÓRE CHCECIE, CHOĆ NA PEWNO PARĘ CIEKAWYCH PROPOZYCJI Z PRZYJEMNOŚCIĄ SIĘ PODEJMĘ. DZIDSIAJ PRZESIADLEM SIĘ NA CORELA X3 WIĘC ROBIENIE PIŁEK TROCHĘ DŁUŻEJ MI ZAJMIE ;D
Witam. Przedstawiam wam moje piłeczki. Po ściągnięciu nazwę pliku zmieniamy na któryś z unnamed. Dla tych co nie wiedzą preview zapisujemy na dysku jako obrazek i podmieniamy GGS-em. Piłki są w 100% moje stworzone od podstaw.
Jako że zacząłem dopiero przygodę z tworzeniem piłek zapraszam do komentowania moich wyrobów :D.
1.Jeśli ktoś chciałby użyć moich piłek w jakimś patchu to proszę o wcześniejsze info.
2.Proszę nie udostępniać moich prac na innych forach bez mojej zgody.
Dla zainteresowanych czysty template na którym robię owe prace:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
1986 WC - Adidas Azteca (Poprawiona wersja!!!)
Preview:
DOWNLOAD
1990 WC - Adidas Etrusco (Poprawiona wersja!!!)
Preview:
DOWNLOAD
1996 Atlanta - Adidas Questra Olympia (Poprawiona wersja!!!)
Preview:
DOWNLOAD
1996 Euro - Adidas Questra Europa (Poprawiona wersja!!!)
Preview:
DOWNLOAD
HG - Acouto Africa - WhiteBlackRed (Poprawiona wersja!!!)
Preview:
DOWNLOAD
kamilczesio4:
Piłki super tylko spróbuj zrobić takiej której nie ma np.
rudek9:
ja poproszę usera o machnięcie takiej piły:
onyx1983:
Kamiczesio jest jeden problem żeby zrobić taką piłke musiałbym posiadać zdjęcia tej piłki ze wszystkich stron i każdej łaty..Kiedyś byłem posiadaczem tej piłki szkoda że wtedy nie myślałem żeby robić piłki do pesa. Co do drugiej to jestem jak j bardziej za i w weekend pomyśle, poszukam więcej zdjęć i coś zmontuję. Elo a tak na marginesie to jeszcze jest w produkcji adidas tango uefa88. Aha Jak ta druga piłka się nazywa?
rudek9:
Nike T90 HG Acuto
Nawigacja
[#] Następna strona