Przed ściągnięciem tego cuda chciałbym się zapytać czy to sie odnowa instaluje czy trzeba wypakowane pliki skopiować za te stare ??
. Pliki 0_text, 0_sound, p_text, p_sound podmieniamy za te, które mamy w folerze dat.
2. Plik: KONAMI-WIN32PES6OPT przenosimy do C:\Documents and Settings\nazwa użytkownika\Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1
3. Plik PES6.exe podmieniamy w głownym katalogu z grą.
4. Foldery: balls, boots, faces, hair, stadiums, uni wklejamy do folderu GDB w kitserverze.
5. Plik x_sound_update instalujemy na p_sound:
Klikamy 2 razy na x_sound_update i dajemy Patch -> Apply patch in folder, następnie wyszukujemy folder dat, potem ukaże się nam komunikat klikamy ok i wyszukujemy p_sound. Czekamy, aż instalacja się zakończy.
Patcha najlepiej instalować na czystą grę.
Programy potrzebne do instalacji patcha:
Kitserver:
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEDKZ Studio:
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE________________
Radzę Wam ściągać patcha w pełni(nie dziwcie się, że później wam do wina wywala)... 0_text - myślę, że to najlepsze w patchu bo tam znajduję się nowa grafika stadionów do gry, myślę że podobna do Pes10... mam na razie ściągnięte pliki 0_text,p_sound(komentarz Szpakowskiego i Szaranowicza) oraz 0_sound i gra podoba mi się bardziej niż pes10 mimo, że nie mam nowych stroi na razie bo dopiero ściagać będę...
Jeszcze do tych co im wywala do windowsa - najprawdopodobniej nie macie zainstalowanego kitservera (setup.exe i install)...