Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Twarze
Wolne miejsca na twarze
diego333:
A na jakim patchu wy gracie ???
88majki88:
Ja na patchu od Tranceshine :) ale chyba patch tu nie ma znaczenia..
MatiF96:
moze jedynie miec znaczenie w tym ze inne nimery do innego gracza beda przypisane
karata96:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEja zawsze wgrywam nowe twarze (bo mam patcha i "teoretycznie nie mam juz wolnych slotow") poprzez pes editor 1.7 (np Obertan)
1 otwieram normalnie edita i szukam pilkarza
2 klikam na niego dwa razy i dalej po prawej stronie jest napisany rodzaj twarzy (jesli pisze deafult lub build to znaczy ze ten zawodnik nie ma wgranej twarzy tlko oryginalna )
3 zmieniam tam z deafult lub build na special
4 potem klikamy na relink i na gorze okienka ktore wyskoczy zaznaczamy free faces i free hairs (tam pisze ze np dani alves nie uzywa danego numeru i mozesz przpisac go swojemu edytowanemu grraczu w tym przypadku obertanowi)
5 z listy ktora sie pojawi wybieramy jakis numer (dowolny) i klikamy na gorze relink i ten numer zostaje przyypisany do danego gracza
6 dajemy akcept aby wyjsc z okna edycji gracza
7 potem jeszcze raz klikamy na tego gracza ale tlko raz i po prawej stronie powinno pisac face special i numery jakie mu przypisalismy przed chwila
8 sciagnieta twarz nazywamy pod takimi numerami (pierwszy numer to twarz, ten po znaku "/" to właosy) np obertan_111 (face) i obertan_1555 (hair)
9 nazwane pliki wrzucamy do dt0c i zapisujemy ofa w pes editor
10 powinno dzialac w grze
--- Koniec cytatu ---
a ja tak robie i mi wyskakuje coś takiego (gram na pesedit patch 1.7)
MatiF96:
a na jakiej wersji programu edytujesz? ja tez czasem mam taki problem ale jesli zrobie to najnowsza wersja to bez problemu (w tych starszych wersjach tak jest)
Nawigacja
[#] Następna strona