Liga Mistrzow - nazwa mowi wszystko ... 3 i 4 * czy 5 z wykluczeniami to do ligi europejskiej...
co do strony pesleague.pl -wszystko zajebiscie ,szczegolnie liga i puchary dnia ,tylko nie potraficie organizowac waznych zawodow ,wczesniej Ranking Premium - gralo paru graczy a teraz LM...
może przestan narzekac i coś zorganizuj... własnie przez takich ludzi ciągle wszytko stoi. A czmu się nie zpaisałes do turnieju o PS3, a czemu nie masz rankingu premium.... własnie o to chodzi, że wiekszość z was narzeka a nie potrafi się przustosowac.
Wy macie jakieś chore jazdy, zasady są jasne, jak się komus nie podoba może nie grać w LM. Jak ktoś jest dobrym graczem zagra każdą drużyną.
Wiedziałem, że zaraz wszyscy się zaczną przypier.....Przecież ja wam nie bronię grać, skoro większość uważa, że jest ok to znaczy, że jest dobrze, ja tylko mówię co ja myślę, w końcu po to jest forum.Na początku były wykluczenia zawodników, teraz drużyn, coraz więcej tych zakazów.Jak dla mnie jest za małe urozmaicenie, najczęściej tylko *,**,***.Nie ma praktycznie żadnych rozgrywek narodami a jak już są jakieś mistrzostwa to tylko losowanie.Co do realu to masz rację cesc, źle mi się nimi gra.Najbardziej lubię grać Anglią i nie obchodzi mnie czy ktoś powie, że boty czy sroty, podchodzi mi ten team i już.Na ESL nie musisz mnie wysyłać bo od niedawna tam gram i bardziej mi się tam podoba niż tu bo przynajmnie mogę grać tym czym chcę.Co do skilla to można niby powiedzieć, że ktoś go nie ma bo gra tylko dobrymi zespołami, ale też z drugiej strony można powiedzieć, że ma go dwa razy więcej niż ty bo tym zespołem zjechałby cię 10-0.
no bardzo fajanie graj tam i już. Tu jak widzisz zmuszając cię w wyzwaniach do grania czy to klubami czy to narodami. Organiujemy rozgrywki urozmaicone i staramy się grac wszystkimi zespołami - patrz turnieje, wyzwania bonuswwe. Jednak i tak wam się nie dogodiz bo macie za bardzo postawę roszczeniową.
hehe dokładnie , o Gerrardzie w składzie moze sobie pomarzyc
jak ludzie narzekali , że jest pełno RM i FCB w lidze to pisaliscie "nie podoba się to sie nie zapisuj do ligi" , to samo moge teraz Wam napisac , jesli komus nie podobają się takie zasady to sie nie zapisujcie do LM i grajcie sobie wyzwania ulubionymi :]
Gram w jeszcze jednej lidze gdzie nie ma w ogóle zespołów z 6, 5 i częściowo 4 koszyka a zabawa jest przednia. Takimi zespolami jak Portsmouth , Zaragoza , West Ham , Sporting, Genoa czy Villareal także można strzelać piękne bramki , konstruować rewelacyjne akcje i założe się - przeżywać większe emocje niż zespołami z najwyższej półki.
ale nie każdy to rozumie, ze można grac fajnie słabszym zespołem
Oj zawsze macie problemy z drużynami.
Tak samo w tych silniejszych można pokazać, że jest się najlepszym jak i w słabszych drużynach. Liga Mistrzów by pesleague ma na celu wyłonienie najlepszego gracza, a nie najlepszej drużyny.
Są takie kluby do wyboru, a nie inne. Jest to pewnego rodzaju urozmaicenie. Nie będzie 85% Barcy i Realu. Nie ma o czym dyskutować.
Reasumując nie narzekamy na drużyny, ten wątek zamknijmy już. Pytajcie jak macie jeszcze jakieś problemy ze zrozumieniem regulaminu, czegoś nie wiecie itd...Dyskutujcie na temat potencjalnych zwycięzców LM
100 % racji.
Jeszcze się taki nie urodził,aby wszytkim dogodził