Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
ProEvo Original Patch 1.0
newsman:
• Orginalne nazwy drużyn narodowych i klubów. • Orginalne logo drużyn narodowych i klubów. • Orginalne logo mistrzostw i pucharów. • Orginalny zestawy stojów dla drużyn narodowych i klubów (w tym zestawów szkoleniowych)• Poprawione nazwiska wszystkich pikarzy• Nowe zestawy kitsow do sędziego.• Prawdziwe nazwy sponsorów Master-League.• Nowe ikonki ladowania.• Nowy kursora w menu. • Nowe logo powtórki dla wszystkich lig i pucharów.• Nowy kalendarz ML i bal. • Nowe specjalne karty zdolnosci pilkarzy.• Nowe zdjęcia menedżerów w ML i bal. • Nowe piłki. • Nowe murawy. • Nowy podgląd stadionów.• Nowe bandy. • Nowe flagi kibicow. • Nowe warunki pogodowe (Heavy-rain.)• Nowe kompozycje muzyczne: Blur - Yahoo (Piosenki 2), Keep Hope Alive - The Crystal Method, Busy Child - Crystal Method ". • Automatyczna instalacja.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Matip125':
REJESTRACJA lub LOGOWANIESą najnowsze transfery?
--- Koniec cytatu ---
Są :)
cube:
ja ściągnę i obadam ;)
gorzo08:
Ja mam problem z tym patchem . A mianowicie sciagnalem go , no i niby go zainstalowalem, a przy wlaczaniu gry wyskakuje blad 'Uruchomienie tej aplikacji nie powiodlo sie, poniewaz nie znaleziono d3dx_37.dll . Ponowne zainstalowanie aplikacjii moze naprawic ten problem' . no i gra wlacza sie, a gra pozostaje jak byla, jakbym wogolnie nie instalowal tego patcha . instalowalem kilka razy tego patcha i nic ;/ POMOCY
cube:
zaktualizuj DirectX!!!!!!!!!
Nawigacja
[#] Następna strona