Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Problem z save po zainstalowaniu patchów(pesedit.com)

(1/2) > >>

Loko:
Witam, świeżo po formacie postanowiłem zainstalować pes'a i wszystkie patche w kolejności: 0.1 OF, 0.2, 0.21, 0.3, 0.31, 0.4, 0.6, 0.7, 0.8-.1.-2 i 1.0. Ustawiłem sterowanie oraz rozdzielczość i odpalam grę. I problem pojawia się gdy zapisuje stan gry i wyłączam pes'a  potem gdy chcę ponownie wrócić do stanu gry i wczytuje save wyskakuje mi błąd i wraca na pulpit.

Kamil2371:
Oto rozwiązanie Twojego problemu.

Start-->Wszystkie Programy-->PESEdit.com 2010 Patch-->Switch-->(teraz wybierz jedną z opcji, np. Master League jeśli chcesz grac ML) kliknij wybraną opcję (nie spodziewaj się fajerwerków, ponieważ nic się nie wydarzy). Teraz wejdź do gry zacznij nową grę Master League i od razu zapisz grę. Gotowe od teraz nie potrzebujesz już Switcha i możesz cieszyc się grą w Master League ulubionym klubem. Pozdrawiam

Kocioł:
a co to ten switch ??   bo ja mam tak samo ale z PES Big Patch PS' v.3

Kamil2371:
Switch to jest taki "przełącznik" wprowadzony do PESEdit patcha z powodu właśnie problemów z zapisywaniem stanu gry. Nie wiem czy występuje on też w innych patchach.

Kocioł:
ahaa   no to chyba tego switcha nie mam :)   a jak cos to gdzie on powinien byc i pod jaką ikonką lub nazwą ? 

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej