Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
jaki patch najlepszy??
stanek1983:
Otóż jaki patch najlepszy??
Ktoś lubi Premiership - DemonPatch (nie wiem co ludzie widzą w tej championship)
Ktoś lubi Bundesligę - PESedit Patch (do wydania PEs 2011 bedzię chyba ze 100 uaktualnień)
Ktoś lubi Polską piłkę - oczywiście Ekstraklasa Patch ( choć nie jest dopracowany ale wielki szacun dla twórców)
SM Patch duży plus dla selektora lig ale też są błędy.
obecnie ja gram na jednym z pierwszych od tranceshina (v 1.3) ale jak ktoś umie robić modyfikacje to sam może zrobić swojego najlepszego patcha z ulubionymi klubami.........
bartus07:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOtóż jaki patch najlepszy??
Ktoś lubi Premiership - DemonPatch (nie wiem co ludzie widzą w tej championship)
Ktoś lubi Bundesligę - PESedit Patch (do wydania PEs 2011 bedzię chyba ze 100 uaktualnień)
Ktoś lubi Polską piłkę - oczywiście Ekstraklasa Patch ( choć nie jest dopracowany ale wielki szacun dla twórców)
SM Patch duży plus dla selektora lig ale też są błędy.
obecnie ja gram na jednym z pierwszych od tranceshina (v 1.3) ale jak ktoś umie robić modyfikacje to sam może zrobić swojego najlepszego patcha z ulubionymi klubami.........
--- Koniec cytatu ---
No ja tez gralem na patchu tranceshine ale mnie wkurza ten blad w trybie kariery. A tranceshine chyba tego update z poprawionym tym bledem nie wyda.
karata96:
Nie polecam SMPatch ma kilka błedów np.przy wybieraniu stroi niemożna wybrać reszty strojów z folderu bo od razu wyrzuca do windowssa
za to polecam PESEdit ;D bez błędów
LuKeL:
Ekstraklasa Patch 2010 według mnie świetny :) dodałem troche własnych rzeczy ale wg mnie najlepszy :) żadnych problemów i świetnie zrobiony :)
bartus07:
Kiedy wyjdzie ten update do Demon patcha??
Prosze o odp a nie kasowanie mojego pytania.
Nawigacja
[#] Następna strona