Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Hard Style Patch 1.0
cube:
śmiga na DLC 1.4, ma własne exe, ten stamfor brigge to nie nowy stadion, tylko zmieniona nazwa i obrazek, być może tymi światłami na dachu trochę przypomina stadoin Chelsea, tak trochę przejrzałem OF, Miguel Torres w Realu(??lol?), ogólnie parę błędów w of, nie wszytkie nazwiska tych drużyn w others są zmienione itd. sporo twarzy w bundeslidze, ale są chyba lepsze patche....
Scarface:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
kalendarz
Jak znajde czas, to wrzuce wam na jakies serwy bo mi sie zaplaczecie :) Koncert zyczen jeden na rapida, drugi na megaupload, trzeci na filefront, a czwarty na uploading...
--- Koniec cytatu ---
Nie koncert życzeń, zwykle pobieram z tego co jest no ale z hotfile głupie 350mb bedę ściągał około 12 godzin (lol)
A co do serwów które wypisałeś to te raczej by mi pasowały:)
dj79:
Zainstalowałem i nie mam logsów w lidze angielskiej oraz hiszpańskiej,w niemieckiej mam ligę holenderską,a w holenderskiej others.Co mam nie tak zrobione?
frogas12:
dziala z patchem od konami 1.3 i najnowszym dlc??
cube:
----->frogas12
Boże dziecko...... no sry ale chyba jestes upośledzony....no na prawdę ja wszytko rozumiem ale.... żeby nie umieć przeczytać trzeciego posta wstecz..... na prawdę tego nie mogę ogarnąć....
REJESTRACJA lub LOGOWANIEśmiga na DLC 1.4
--- Koniec cytatu ---
A jeżeli śmiga na najnowszym DLC to chyba LOGICZNE, że na patchu 1.3 też....
Nawigacja
[#] Następna strona