No widze ze niezłe forum znalazłem Natchniony mistrzostwami postanowiłem zainstalować znów pesa 2010 .Dograłem to co trzeba i patcha 3.4.Wszystko według instrukcji .Wczesniej jak pamietam pes chodzil normalnie a teraz to az szkoda mecz włączać.W settings zaznaczone frame skipping i wait for sync Rozdzielczosc 1900/1200 No i gierka zacina ,co 3-4 sek zaciecie .Na czystego pesa instalowalem pare razy i nic , tak samo z 3.4 a jak doinstaluje jeszcze world cup patch to jeszcze bardzie zacina. Widziałem wpisy o podobnych problemach lecz odpowiedzi niestety nie było. Grafa nvidii w najnowszych sterach , moc sprzetu wystarczająca , windows 7 na pokładzie .Już nie wiem co tu zmienić można jeszcze a grać sie chce Jak macie jakies rozwiazanie podzielcie sie a pomożecie pewnie nie jednemu zapaleńcowi
Co do FIFA World Cap mam małą uwagę:mianowicie gram sobie Hiszpanamią do chodzę do finału i myślę lukne sobie filmik jak wychodzą i ten piękny puchar który zawsze stoi, i tu wielkie rozczarowanie się pojawia zamiast pucharu Mistrzostw Świata stał jakis wielki dzbanWiec mam nadzieje że ktoś to poprawi bo co do mnie to juz sobie to zmieniam ale ci co chcą miec pucharek taki jaki powinien być to troszkę będą rozczarowani
a w tym fixie nr 2 będzie stadion Nelson Mandela Bay Stadium ?
Hmm... A sprawdzałeś w grze czy masz włączony dźwięk ?
milaby moze ktos ofa do pes edit 3.4 bo po zainstalowaniu worl cup 2010 wszystko mam po**** w 3.4 polowa druzyn to austria o co w tym chodzi
Z tego co widziałem u siebie była chyba 2 bundesliga, ale niestety zainstalowałem tego WC 2010 i musiałem robić reinstal PES-a.
Może zapodać ktoś instrukcję do instalacji tego patcha WC? I czy trzeba mieć coś ściągnięte, aby ten patch działał czy można na czystego pesa?z góry dziękuje, D.