Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PESEdit Patch 4.0 + 4.0.1 (Fix) + 4.1
Glichu:
Chodzi mi o te co podał Morgaz911, mi nie działają.
es_sabbi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEChodzi mi o te co podał Morgaz911, mi nie działają.
--- Koniec cytatu ---
nie wiem co on dał ale to głupota bo od zawsze w tym patchu już są switch'e
Morgaz911:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZainstalowałem wszystko po kolei, i gdy wyjdę z ML i chcę ponownie wczytać to wyrzuca mnie do Windowsa i wyskakuje jakiś błąd. A te podane w temacie mi nie działczą.
--- Koniec cytatu ---
Ja miałem to samo, i po prostu włączyłem sam switch ML(kliknąłem 2 razy) z tych do których dałem link . Teraz gra śmiga ładnie , gram już 2 sezon Stuttgartem ; )
Kampcer:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwitam mam taki problem, w Master League gram np. Barceloną i gdy patrze skład to prawie wszystkim (zawodnikom z pola ofc) pokazuje przy nazwisku GK/Bramkarz ;/ nie wiem dlaczego? Np. Ibra nie ma pozycji napastnika, ma tylko bramkarza. Proszę o odpowiedź
dodam że w patchu Ekstraklasa Patch też miałem podobny problem, ale po sprowadzeniu do klubu Wolnych Graczy.
--- Koniec cytatu ---
pomoże ktoś?
es_sabbi:
Paczka dodatków do PESa które polecam :) do tego dodam wieczorem linki do menu, scoreboarda.
Liga Coca-Cola do patcha 2.1
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Liga hiszpańska do patcha 2.1
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Spolszczenie by Master_Rafael (aby działało z patchem 2.1 wywalić z dt05_e pliki: unnamed 97,98,99)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Twarze trenerów (podczas meczu):
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Twarze trenerów (w ML):
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Przyśpiewki dla polskich klubów (trzeba samemu je dopasować):
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Przyśpiewki by tommsen dla zagranicznych klubów i reprezentacji (zgodne z patchem 2.1 i dodatkiem coca-cola)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nawigacja
[#] Następna strona