I tak w ogóle jak wszedłem na ten link z tymi przyśpiewkami to spadłem z krzesła..... i za głowe się chyciłem zajebiście smacznie wyglądaja z tego co wyczytałem to prawie do wszystkich klubów masakra miodzio ale jest 1 MINUS:( To że tak dużo zajmują i jak za nim bym ściągnoł te wszystkie potrzebne party to z ponad tydzień nie moje Szkoda szkoda tylko pomarzyć
Wgrałem 1.9, zacząłem ML. Wszystko ładnie, pięknie - ściągnąłem Dzagoeva i Gibbsa. Zapisuje, wychodzę. Za godzinę włączam PESa chce odpalić tego Save'a i gra się wyłącza.Miał ktoś taki problem ?
Boże widzisz i nie grzmisz !! A może byś tak raczył przed zaczęciem nowej kariery wcisnąć switch "ML" ?
nie wiem czy ktos zauwazyl ale jak gra sie BAL to newcastle jest we francuskiej, valenncies (czy jakos tak) we wloskiej, udinese w bundeslidze a za całą la liga jest 2 bundesliga........ mozna jakos to naprawic??
Gdybym wiedział gdzie i co mam wcisnąć na pewno bym to zrobił. Pierwszy raz zainstalowałem PES Edit bo wcześniej korzystałem z Tranceshine więc nawet na początku nie wiedziałem co mam robić.Raczyłbyś być tak miłym i powiedział gdzie to wcisnąć ?
użyj switcha do Bal przed rozpoczęciem Become a Legend