Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PESEdit Patch 4.0 + 4.0.1 (Fix) + 4.1

<< < (346/359) > >>

bkt:
Ja mam takie pytanie, bo wczesniej czytalem inny temat jakis czas temu i bylo tam opisane zeby instalwoac kilka roznych rzeczy zeby ten update dziala. Ja mam u siebie tylko Extraklasa paytch podstawowy i teraz chce to ogarnac - nic wiecej instalowac nie musze oprocz tutaj podanych info kilka postow wyzej?

Byegaly17:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa mam takie pytanie, bo wczesniej czytalem inny temat jakis czas temu i bylo tam opisane zeby instalwoac kilka roznych rzeczy zeby ten update dziala. Ja mam u siebie tylko Extraklasa paytch podstawowy i teraz chce to ogarnac - nic wiecej instalowac nie musze oprocz tutaj podanych info kilka postow wyzej?

--- Koniec cytatu ---
Jesli chcesz,zeby ten patch dzialal ci poprawnie to:
Po pierwsze zainstaluj go na czystego pes-a i musisz wykonac takie czynnosci:
1.Zainstalowac Konami Patcha 1.3
2.Sciagnac DLC 1.7
3.Na koncu zainstalowac patcha 4.1

mack:
Panowie wam tez się przycinają mecze w Master League? Jak gram normalne towarzyskie mecze to jest w porzadku,a w ML cos się przycina ;/

przemek_psg:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPanowie wam tez się przycinają mecze w Master League? Jak gram normalne towarzyskie mecze to jest w porzadku,a w ML cos się przycina ;/

--- Koniec cytatu ---

mnie każdy mecz przycina, czy różnicy czy w ML, BAL czy towarzysko... Trwa to ok. minutę i później wraca do porządku ale przyznaję, że męczące to jest...

lolek1:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmnie każdy mecz przycina, czy różnicy czy w ML, BAL czy towarzysko... Trwa to ok. minutę i później wraca do porządku ale przyznaję, że męczące to jest...

--- Koniec cytatu ---

u mnie sie caly czas przycina..

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej