Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PESEdit Patch 4.0 + 4.0.1 (Fix) + 4.1
Piteros1:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEco jest pany ze mnie wyrzuca do windy nie przy właczaniu tylko w roznych momentach gry, zainstalowalem gre, wgralem patcha 1.3, wrzucilem cracka do 1.3, potem sciagnalem dlc przez settings, i zainstalowalem pesedit 4.1 ?????????????
--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpoczytaj sobie wczesniejsze strony
--- Koniec cytatu ---
czytałem i jakoś nic nie znalazłem więc ponawiam
i nie moge zagrac meczu bo mnie wywala i nie dziala mi switch bo jak wlaczam ikonke to wyskakuje blad
stanek1983:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEczytałem i jakoś nic nie znalazłem więc ponawiam
i nie moge zagrac meczu bo mnie wywala i nie dziala mi switch bo jak wlaczam ikonke to wyskakuje błąd
--- Koniec cytatu ---
zobacz jakiego pliku ci brakuje, (najlepiej daj screen) lub spróbuj uruchomić jako administrator
Piteros1:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE zobacz jakiego pliku ci brakuje, (najlepiej daj screen) lub spróbuj uruchomić jako administrator
--- Koniec cytatu ---
screena czego? co uruchomic jako admin? a czemu ma mi brakowac czegoś(jak to sprawdzic)
jakubjedrzejak94:
E tam, już się nie męczcie z tym PESem, lepiej zrobić sobie detoks 2-3 tygodnie i z pełną werwą przystąpić do nowego Pro Evo :D
suhhar:
Witajcie,
wgrałem wszystkie najnowsze dodatki pesedit i konami patch etc,
ale nie mogę wgrać własnego zawodnika do klubu (np Real Madryd). Pokazuje mi tylko jednego Balbeo (czy jakos tak) gracza do wyboru - a normalnie jest ich z 20.
W przypadku innego stworzonego gracza pojawil się nawet w 4 osobach w Senegalu...
Pozdrawiam.
Nawigacja
[#] Następna strona