Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PESEdit Patch 4.0 + 4.0.1 (Fix) + 4.1

<< < (37/359) > >>

Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam mam taki problem jak wgrałem PESEdit.com 2010 Patch 1.9 + 2.0 + 2.1 nie moge zagrać online wyskakuje mi nieprawidłowe dane użytkownika. Co mam zrobić ?

--- Koniec cytatu ---

użyj switcha

arasreal:
Witam, wgralem patche 1.9 2.0 i 2.1 i gdy wchodze w edycje, w lidze holenderskiej sa inne kluby niz powinny byc, natomiast w others sa wlasnie druzyny z ligi holenderskiej. Tez przy odpaleniu ML ligi francuskiej, w pucharze gralem z Augsburgiem... Co moze byc nie tak?
Pozdrawiam

Katalończyk18:
Ja z kolei mam inny problem , dotyczący grafiki. Miałem pesEdit patch 1.4 i zainstalowałem po kolei wszystkie następne wersje aż do 2.2 . Po zainstalowaniu tych wersji pogorszyła mi się grafika tzn. zawodnicy wyglądają jak "nieboszczycy" Po skasowaniu tych wersji i ponownym zainstalowaniu wersji 1.4 mam znowu dobrą grafike.

PROSZĘ O POMOC .

ufko99:
ja ma problem z tym switchem w karierze  robię tak jak pisza ziomki z poprzednich postów i dalej mnie do Windowsa wywala ,pomóżcie coś bo patch fajny i bym se karierę pograł ;/

Danie(L):
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa z kolei mam inny problem , dotyczący grafiki. Miałem pesEdit patch 1.4 i zainstalowałem po kolei wszystkie następne wersje aż do 2.2 . Po zainstalowaniu tych wersji pogorszyła mi się grafika tzn. zawodnicy wyglądają jak "nieboszczycy" Po skasowaniu tych wersji i ponownym zainstalowaniu wersji 1.4 mam znowu dobrą grafike.

PROSZĘ O POMOC .

--- Koniec cytatu ---

wejdź w plik config w kitserverze i odznacz haczyki przy suwakach. One odpowiadają za polepszanie grafiki lub wydajności gry ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej