Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PESEdit Patch 4.0 + 4.0.1 (Fix) + 4.1

<< < (43/359) > >>

wombat1994:
Witam =]
Mam pewien problem. Otóż zainstalowałem patch od konami 1.3 a pozniej patch pesedit 1.9. i kiedy chce wejsc i klikam na ikonke pesedit wyskakuje mi komunikat zeby włożyć oryginalną płytę. Mam pirata. I chciałbym się zapytać czy na piracie da się zainstalować tego patcha i jaki patch od konami musze ewentualnie mieć, bo w readme.txt w pesedit pisze żeby zainstalować 1.2 od konami tylko że nie moge znaleźć tego z crackiem. Nie ukrywam że bardzo liczę na Waszą pomoc.

przemek_psg:
Co dodaje ta wersja 2.2.1?

Matip125':
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam =]
Mam pewien problem. Otóż zainstalowałem patch od konami 1.3 a pozniej patch pesedit 1.9. i kiedy chce wejsc i klikam na ikonke pesedit wyskakuje mi komunikat zeby włożyć oryginalną płytę. Mam pirata. I chciałbym się zapytać czy na piracie da się zainstalować tego patcha i jaki patch od konami musze ewentualnie mieć, bo w readme.txt w pesedit pisze żeby zainstalować 1.2 od konami tylko że nie moge znaleźć tego z crackiem. Nie ukrywam że bardzo liczę na Waszą pomoc.

--- Koniec cytatu ---

Sprobuj z tym REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Adson:
Witam! Mam problem mam zainstalowane wersje pesedit od 1.3 i nawet jak używam switcha wyskakuję mi błąd a później znika mi lech poznań itp.

Co ma zrobić żeby tego nie było?

bedi:
Witam mam następujący problem chce zacząć nowa kariere w 2 Budeslidze wybieram zespól i mnie wywala do windowsa probowałem sie bawic ze swite ale nie pomogło  to jeszcze nic probuje druzynami z innych lig a gdy chce wczytac kariere to mi wyskakuje bład Microsoft Visual C++...
Program D;/Gry/Pes2010/Pes 2010 exe ect. i co ja mam teraz zrobic klikalem switcha zeby nie bylo :( prosze o pomoc

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej