Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PESEdit Patch 4.0 + 4.0.1 (Fix) + 4.1
robak76:
coca cola championship do wersji 2.1 dziala z wersja 2.2.1 .
reLeQ:
witam, natrafilem na taki problem mam wszystkie wersje pes edit od 1.9 do 2.2.1 i gdy gram tryb master league to zidan u mnie jest bramkarzem, a jak gram towarzyskie spotkanie to normalnie jest na swojej pozycji napastnika ? Prosze o pomoc...
marcinek20:
co ty mowisz kolego działa ale z 2,2 ale nie z 2.2.1 bo nie ma aktualizacji składów itp wiec nie działa dobrze poniewaz trzeba podmienic w folderze konami obraz edit i to jest obraz z 2.1 a nie z 2.2.1 wiec super bylo by jakby ktos zrobił ta coca-cole na pes edit 2.2.1
danis19:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam mam następujący problem chce zacząć nowa kariere w 2 Budeslidze wybieram zespól i mnie wywala do windowsa probowałem sie bawic ze swite ale nie pomogło to jeszcze nic probuje druzynami z innych lig a gdy chce wczytac kariere to mi wyskakuje bład Microsoft Visual C++...
Program D;/Gry/Pes2010/Pes 2010 exe ect. i co ja mam teraz zrobic klikalem switcha zeby nie bylo :( prosze o pomoc
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
--- Koniec cytatu ---
ja mam ten sam problem z tym patchem...
rooneyx10:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEna blogu pesedit masz emblematy HD akurat do ostatnich paczy, a kursor jest przeciez teraz niebieski, jesli myslimy o tym samym :)
--- Koniec cytatu ---
ale tło i wgl grafika taka prosta nei ma switcha jak w widzew17patch
Nawigacja
[#] Następna strona