Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PESEdit Patch 4.0 + 4.0.1 (Fix) + 4.1

<< < (58/359) > >>

bayern1071:
Niech ktoś napisze co zrobić by z kariery nie wywalało. ja jak wczytuje to mi zawsze wywala do wina bo jest jakiś błąd. Proszę wrzućcie jakąś łatke czy coś

Matip125':
REJESTRACJA lub LOGOWANIEto sobie na przemian pobieraj są 3 serwery...

--- Koniec cytatu ---

Dokladnie... A co najlepsze z uploaded popierasz bez limitu :)

stanek1983:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENiech ktoś napisze co zrobić by z kariery nie wywalało. ja jak wczytuje to mi zawsze wywala do wina bo jest jakiś błąd. Proszę wrzućcie jakąś łatke czy coś

--- Koniec cytatu ---
Ludzie !!! ja też kiedyś nie wiedziałem ale pisze jak byk że trzeba używać switcha!!!
Wejdz w kitserver/docs/switch i wybierz odpowiedni.......

P.S. chyba trzeba poprosić autora postu a by wielka czcionką na pierwszej stronie to umieścił.....

Alizzz89:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZbadajcie w tym nowym patchu 2.3 te loga na koszulkach w trybie Champions League,są piłki CL,czy loga lig?
Nie wiem czy tylko ja mam ten błąd? W co wątpię z resztą.
Lubię mieć wszystko elegancko.
A jak dalej jest ten błąd to ciekawe po co ten gościu robił specjalnie stroje CL w kitserwerze skoro i tak nie działają w trybie  Champions League.
Bo jak wszyscy mają zwalone to napiszę na pesedit.com,aby naprawił ten błąd.

--- Koniec cytatu ---

możesz śmiało ściągać problem został naprawiony a co do reszty używajcie SWITCHA jeśli macie problemy w końcu na tym polega instalacja tego patcha...

bayern1071:
to jak tego używać? Klikam tam ML i co? Sorry wiem, że głupie pytania ale naprawdę nie wiem ;/

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej