Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PESEdit Patch 4.0 + 4.0.1 (Fix) + 4.1
Sanktis90:
Mi włąśnie się kończy ściągać 2.3 i sprawdzę czy też będzie mi błąd wyskakiwał przy rozpakowywaniu :D
Alizzz89:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpobrałem pesedit 2.3 ale jak chce rozpakowac to pojawia sie ze plik jest uszkodzony
--- Koniec cytatu ---
najwyraźniej coś źle się ściągnęło sprawdź który plik rar ma mniej niż 100 mb i ściągnij go ponownie
Sanktis90:
Właśnie teraz wypakowałem i wyskoczył błąd :D ale go naprawiłem a skutek był taki że nazwa była inna i się nie zgadzała z tamtymi rarami :D i zmieniłem na taką samą żeby wszystkie miały taką samą i się wypakowało :D pozdrawiam Zamieniajcie na takie same nazwy :)
Sanktis90:
Zainstalowałem tego patcha 2.3 i starego odinstalowałem i skasowałem,wszystko ładnie i jak go uruchamiam :) to korki i piłki są jakieś bez sęsu większość podstawowych :( i menu mam orginalne z pesa 2010 Wy też tak macie czy ja coś źle zrobiłem ??? Prosze o odpowiedz :)i z góry dziękuje...
Alizzz89:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZainstalowałem tego patcha 2.3 i starego odinstalowałem i skasowałem,wszystko ładnie i jak go uruchamiam :) i włańczam mecz towarzyski to Nie mam 2 bundes ligi i clubów z all stars :/ a korki i piłki są jakieś bez sęsu większość podstawowych :( i menu mam orginalne z pesa 2010 i tam gdzie jest liga holenderska to zamiast klubów holenderskich to są wymieszane :/ Wy też tak macie czy ja coś źle zrobiłem ??? Prosze o odpowiedz :)i z góry dziękuje...
--- Koniec cytatu ---
było chyba z 100000 odpowiedzi na to użyj S-W-I-T-C-H-A kitserver->docs->switch mam tylko nadzieje że tą wersje patcha zainstalowałeś na czystym pesie żeby nie było burdelu
Nawigacja
[#] Następna strona