Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PESEdit Patch 4.0 + 4.0.1 (Fix) + 4.1

<< < (64/359) > >>

eloelomno:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETommsen Chantpack (BEST Chant Pack that works with PESEDIT patch)         Wie ktoś może czy te przyśpiewki będą działać na patchu 2.3 ?????????????????? proszę o odpowiedz....

--- Koniec cytatu ---
dasz do tego linka?? albo linka do strony??

staruch:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdasz do tego linka?? albo linka do strony??

--- Koniec cytatu ---

Czy Wy ludzie jesteście naprawdę tacy leniwi, że nawet Wam szkoda użyć wujka google i poszukać czegoś samemu ?

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

slavio19:
Mam dalej ten problem z wychodzeniem do windowsie przy wczytywaniu gry uzywam switcha i dalej nic pomozecie?

kamileqPL:
Tak więc błąd dotyczy biblioteki i czegoś tam z uruchamianiem programu...

Aby rozwiązać ten problem należy zainstalować bibliotekę którą można pobrać ze strony Microsoft'u, jednak, żeby było szybciej podam link.

Dla systemów 32 bit'owych typu Windows 2000 Service Pack 3; Windows 98; Windows 98 Second Edition; Windows ME; Windows Server 2003; Windows XP Service Pack 2: REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Dla systemów 32 bit'owych typu Windows 2000 Service Pack 4; Windows Server 2003; Windows Vista; Windows XP: REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Dla systemów 64 bit'owych typu Windows 2000 Service Pack 3; Windows 98; Windows 98 Second Edition; Windows Server 2003; Windows XP Service Pack 2: REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Dla systemów 64 bit'owych typu Windows Server 2003; Windows Vista; Windows XP: REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Instalacja jest prosta, raczej nie muszę tłumaczyć... Osobiście nie miałem takiego błędu, lecz kolega miał gdy chciał uruchomić PESa 9 :P

staruch:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA ja mam problem otóż taki z tym Patchem 2.3
Zainstalowałem gram sobie w tryb Kariery potem zapisuję i chce zagrac jeszcze raz i wyskakuję mi Błąd microsoft visual c++ runtime library  ;/ ;/

POMOCY !!!

JAk ktoś miał to samo i sie uporał to był bym wdzieczny w pomocy :)

--- Koniec cytatu ---

Amen. Czy możecie usunąć ten post ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej