Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PESEdit Patch 4.0 + 4.0.1 (Fix) + 4.1
kamileqPL:
Nie trzeba, bo DLC nie usunąłęś przecież tylko Patcha 2.2 ;]
Michal16ZenitSP:
Sanktis edytuj posty,a nie pisz post pod postem
Sanktis90:
Cholera mam znowu problem ten patch 2.3 jest jakiś ****......any jednym słowem zgadzam się z kolegami że wywala do Windowsa :( gram w becom a legend w menchester city i chce zacząć mecz i wywala do windowsa i uprzedzam że używam ....SWITCHA....
Pomóżcie bo mam nerwy!!! ku... i z góry dziękuje
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie trzeba, bo DLC nie usunąłęś przecież tylko Patcha 2.2 ;]
--- Koniec cytatu ---
no odinstalowałem kitserver i usunołem cały folder kitserver razem z PESEdit-patch 2010.exe windowsApplication1 nawet nie wiem po co ta ikona jest w ogóle jak ją uruchamiam i coś się ładuje a za chwile pisze no updates availible pomóżcie :(
fridoom:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpowiem co kolega wyzej nie umiesz instaloac patchy....narazie to sie nie natchnalem na zaden blad
--- Koniec cytatu ---
jaka tez filozofia w zainstalowaniu patcha weź nie przesadzaj człowieku 2 razy klikasz i się instaluje.
Nie rób ze mnie idioty widocznie patch ma jeszcze jakieś błędy.
Przecież ten co robił patch robił u siebie na swoim pesie a nie na tym co ja mam
eloelomno:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEjaka tez filozofia w zainstalowaniu patcha weź nie przesadzaj człowieku 2 razy klikasz i się instaluje.
Nie rób ze mnie idioty widocznie patch ma jeszcze jakieś błędy.
Przecież ten co robił patch robił u siebie na swoim pesie a nie na tym co ja mam
--- Koniec cytatu ---
ale mowie prawde... to czemu wszystkim prawie instaluje sie normalnie i grają a ty masz jakies problemy??
Nawigacja
[#] Następna strona