Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PESEdit Patch 4.0 + 4.0.1 (Fix) + 4.1

<< < (69/359) > >>

misiek1717:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESpróbój ustawić zgodność systemu z XP i uruchom jako administrator.

--- Koniec cytatu ---
Już to próbowałem wcześniej,teraz usunąłem tamten 1.9 i zainstalowałem 2.3, sprawa się powtarza, nie mam pojęcia co źle robie.
Instaluje patch, naciskam na ten cały switch--> default, potem włączam pesa, daje na exibition i w momencie gdy naciskam kick-off(o ile zdążam) wyskakuje mi "Program pro evolution soccer 10 przestał działać" i tak za każdym razem. Ma ktoś jakiś pomysł??

Michal16ZenitSP:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWszystko mi działa,tylko nie mam settings;gram na highu i starym sterowaniu.Pomóżcie!!

--- Koniec cytatu ---
odpowie mi ktoś?????
Poszukuje pliku settings do tego patcha,bo mój komputer mieści się w medium i chcę grać na "fifowskim" sterowaniu.

adik1692:
ma ktos moze linka do coca cola championship do tej wersji 2.3??

Sanktis90:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEma ktos moze linka do coca cola championship do tej wersji 2.3??

--- Koniec cytatu ---
       Tu masz link do 2.1 ale działa do 2.3 innego nie ma :D Liga Coca-Cola do patcha 2.1

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

medjai09:
Panowie mam pytanko, jak wyłaczyc znacznik piłki np po dosrodkowaniu albo wrzutce, ten krzyzyk pokazujacy gdzie spadnie pilka??

Mam patch 2.3 i on jest a wczesniej mialem transhine i na to zainstalowalem PESEdit od 1.9 do 2.2.1 i tego krzyzyka nie bylo.

Dzieki za odpowiedź i pozdrawiam
Mateusz

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej