Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PESEdit Patch 4.0 + 4.0.1 (Fix) + 4.1
dymek1010:
jak biore kariere to nie ma lech i innch nowych druzyn czego tak jest
es_sabbi:
a ja mam pytanko do profesjonalistów :) dopisałem sobie nowy team ale jak zaczynam używać switcha to przy każdym przełączaniu nie pamięta dodania zespołu do ligi :/ robię to w plikach dt0f.img -> unnamed_1974.img, ale może to trzeba gdzieś indziej podłączyć??
Sanktis90:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEjak biore kariere to nie ma lech i innch nowych druzyn czego tak jest
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie mam tak samo :( jak Kolega :( Wybieram zostań legenda zrobiłem sobie swojego zawodnika i jest liga angielska włoska niemiecka hiszpańska jest ale tam są kluby niemieckie :( nie ma w ogóle hiszpańskich i niema ligi inne... Co to ma być dlaczego tak jest :( ?????? zamiast niemieckiej wole ligi inne a na hiszpańską żeby była hiszpańska a nie jakieś niemieckie :( Pomużcie bo niemoge tak grać na tYM PATCHU PROSZE POMUŻCIE CO MAM ZROBIĆ :(
Sanktis90:
i Tak samo jest z karierą jest liga angielska włoska hiszpańska niemiecka ale nie ma ligi INNE :/ :( tylko jest jakaś znowu liga niemiecka druga :( Co robić ?? :( bo nie da się grać :(
staruch:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEi Tak samo jest z karierą jest liga angielska włoska hiszpańska niemiecka ale nie ma ligi INNE :/ :( tylko jest jakaś znowu liga niemiecka druga :( Co robić ?? :( bo nie da się grać :(
--- Koniec cytatu ---
Boże, widzisz i nie grzmisz. Po pierwsze, otwórz no słownik języka polskiego i zobacz jak się pisze HELP po polsku. Nie będę Ci pisał jak, nie zabiore Ci tej zabawy. Po drugie, czy przed rozpoczęciem danego trybu gry wybieracie switche ? A co do Lecha, to chyba nie można nim w ogóle grać, ale tego nie wiem, mi to tam nie przeszkadza.
I edytuj posty.
E: Jednak jesteście nierozgarnięci. Można grać tym waszym Leszkiem.
Nawigacja
[#] Następna strona