Panowie, mam pytanie.
Jak zrobić, żeby w karierze były takie drużyny jak np. Lech czy zespoły Eredivise? (nie chcę nimi grać).
Gram sobie w drugiej lidze Barceloną i zamierzałem kupić kogoś z Ajaxu jednak tej drużyny nie ma.
W "Inne" czy "reszta świata" są tylko te podstawowe, które były na czystym PESie. Jeśli ktoś by mi mógł pomóc to byłbym bardzo wdzięczny. Dopiero co zacząłem karierę (coś ok. 9 kolejki) więc prosiłbym o pomoc jak najwcześniej, bo później żal zaczynać nową karierę
Pozdrawiam, czekam na odpowiedź i z góry za nią dziękuję.
bardzo dziwne, bo ja wczoraj zaczelem ML realem i na legalu kupilem stekelenburga z ajaxu
wiec nie wiem jak to mozliwe
A ja mam problem z zainstalowaniem tego... W sensie zainstalowałem i gdy to włączam to nie wiem co dalej ;/ ? Pomoże ktoś ? Pierwszy raz instaluje takie coś jak patch bo wcześniejsze zabawy z PESem to tylko przez kitserver ?
1. instalujesz 3.0 ( przypuszczam ze to instalowales )
2. jak zainstalujesz to byc moze ze bedziesz mial problem z selectorem tak jak ja ( nie dalo sie przezucic gry na jakas 2 lige ) to wtedy musisz we wlasciwosciach pesedit selector zaznaczyc 'tylko do odczytu'. jednak przed zrobieniem tego zobacz czy ci dzialo poprawnie selector
3. kitserver przynajmniej u mnie byl juz dobrze polaczony z gra wiec nic nie zmienialem
4. odpalasz gre i powinno wszystko grac, jesli nie to pisz o jest nie tak albo daj zrzuty z ekranu