Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

EP 2010 - jak stworzyć klub?

<< < (3/5) > >>

robi99:
napisałem, że SZUKAMY, tak ?
więc jeśli ci nie odpowiada mój tutek to POSZUKAJ. REJESTRACJA lub LOGOWANIE
ale nie zrobisz do EP chyba więcej, bo sloty zostały wykorzystane na maxa (tak mi się zdaje) :P

Michał17Widzew:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie da się :P

--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIECzemu sie nie da to jak wy robiliscie EP i co wtedy sie dalo

--- Koniec cytatu ---

świry bombki co wy tacy poważni???

REJESTRACJA lub LOGOWANIEDa się ale za jakiś klub np za Anderlecht od podstaw tworzysz sobie FC Grzmoty Zawierucha podmieniasz logo zmieniasz nazwe druzny bawisz sie ofem i jest ja tak w 9 robilem sobie sandecje kluczbork itd;d

a co do slotow to michal chyba juz wszystkie wykrecil ;]

--- Koniec cytatu ---

Nie trzeba wcale zastępować innych drużyn żeby dodać drużynę
wystarczy trochę ruszyć głowa

Nederland:
Robi, ten tutorial wydaje się dobry, ale... za nic nie mogę znaleźć pliku unnamed_11.bin. Słyszałem, że jest w dt04.img, ale tego z kolei nie mogę otworzyć.

robi99:
REJESTRACJA lub LOGOWANIERobi, ten tutorial wydaje się dobry, ale... za nic nie mogę znaleźć pliku unnamed_11.bin. Słyszałem, że jest w dt04.img, ale tego z kolei nie mogę otworzyć.

--- Koniec cytatu ---
Game Graphic Studio używasz, żeby wyciągnąć unnamed z dt04.img ;)

Nederland:
Wypakowałem z dt04.img unnamed_11.bin i unnamed_12.bin na pulpit. Używając ich i bazy danych z Ekstraklasy Patch zrobiłem tak, jak kazał tutorial. Dodałem swój zespół do Eredivisie kosztem MKS Kluczbork w League Editorze. W Teams Managerze zmieniłem ID mojemu zespołowi na 4444. Jednak nic nie działa. Sprawdziłem, jak się sprawy mają w PES Editorze 2.0 by Wild. Mój zespół ma Game ID 0.

Próbowałem przez Game Graphic Studio importować z pulpitu unnamed_11 i unnamed_12. Jedenastka jest za duża, z dwunastką chyba się udało.

Co dalej?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej