0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Widze, żę twórca filmiku reklamującego Polski komentarz wymiana w PES10. Podczas meczu poziom trudności - początkujący Widać wymagający gracz.
Kaka269 zamieść informację ,że jest to nieoficjalny Filmik reklamujący Polski Komentarz do PES 2010 by Kozilee.gdyż oficjalny niedługo sie ukarze!
Mi nie działa zamieniłem plik w img i nic nie ma ani polskiego komentarza ani angielskiego...O co chodzi???Gram na PESEdit Patch jeśli to komuś pomoże
Wszystko mam dobrze ustawiona dopóki nie wgrałem tego komenta angielski komentarz był
Ile razy mam powtarzać ,ze komentarz nie ma nic wspólnego z waszymi problemami.Działa na każdym patchu, bo umieszczamy go w img gry ,a patche wykorzystują img kitservera.Problem leży więc w waszym kompie lub w danym patchu!
A ja mam taki problem mam wgrany Patch Ekstraklasa i komentarz PL wszystko smiga elegancko tylko nie slychac kibicow Zawiszy Bydgoszcz wgrywalem jeszcze raz od nowa wszystko i nic to nie dalo
No stary ,to mi teraz zadałeś......... Na weekend będą!!!!
kozilee pisał wcześniej że w weekend ma być jeżeli się nie mylę .nie nie mylę się :
MAM PYTANIE CHODZI O TO DLACZEGO KOMENTATORZY NIE WYMAWIAJA NAZWISK BRAMKARZY BO TEGO TU WLASNIE BRAKUJE TO JEST BIE DOPRACOWANE OD STRONY KONAMI ?? ALE GENERALNIE TO JEST SUPER KOMENTARZ
Pewnie nie wszystkich, ale gdy bramkarz jest po za polem karnym to wymawiają.