Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

GamingAccess Community Patch 1.00 GOLD + Update RMF-an JUŻ JEST!!

<< < (4/8) > >>

$RMF$:
W pucharze franji są 32 drużyny wiec dlatego niewszystkie są francuskie  (to rewulucyjny pomysł federacjo francuskiej aby wprowadzić międzynarodowy puchar francji)
Co do wywalania pytam się w którym momencie(po której kolejce) bo mój kolega gra już 9 mecz i jeszcze żadnego wywalenia niebyło.
Ale on przed wgraniem mojego update wgral jeszcze to REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Update twarzowy, formacji i stroji

Twarze: Abriel, Bale, Bojinov, Bruno, Delgado, Chalme, Ciani, De Gea, Fazio, Kaboul, Keirrison, Mariga, Menegazzo, Planus, Saivet, Sessegnon, Tafer, Gelson

link: REJESTRACJA lub LOGOWANIE

OM:
Aha.
A mam jeszcze jedno pytanie.
Bo ten Twoj patch ma osobny exe, czy w takim razie moge wgrac teZ drugi patch?? Np od Michalwizdzew???

Michal16ZenitSP:
RMF-Fan wrzuć na Megaupload wersję 1.00 Gold Ready,bo nie mogę pobrać ze strony producenta.Megaupload,filefront lub przeklej,wybierz któreś z tych trzech ;)

$RMF$:
REJESTRACJA lub LOGOWANIERMF-Fan wrzuć na Megaupload wersję 1.00 Gold Ready,bo nie mogę pobrać ze strony producenta.Megaupload,filefront lub przeklej,wybierz któreś z tych trzech ;)

--- Koniec cytatu ---

No niestety ja mam upload 20kb/s ;) ale zaktualizowałem link w pierwszym poście teraz powinienes pobrać bez problemu

Dziś mam już kompa i wyłapałem już kilka błędów jutro fix 1.02

-stroje Niemiec
-stroje Wisły
-formacje paru klubów
-numeracja

Dodam też więcej twarzy tylko nie wiem kogo??

OM:
Ja dalej nie mam tych herbow klubow w karierze :/
Co moze byc??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej