|
Michal16ZenitSP
|
No w takiej formie Górnik może walczyć o puchary, ha ha  . Oglądam mecz od jakichś dwudziestu minut, trochę dziwne, że Legia przez ten czas nie stworzyła żadnej poważnej okazji bramkowej...
|
|
|
|
|
|
Gdy się wie,że nikt nie czyta,nie ma motywacji do pisania.Zmotywuj mnie i wyślij opinie o stronie na PW i zarejestruj się  .
|
|
|
|
$RMF$
|
Ten mecz jest żartem, Legia wygląda jak drugoligowiec. Chyba najlepszy na boisku jest Vrdoljak pewnie go sprzedadzą do Tereka. Za tydzień z taką grą(a też będzie po Sportingu, no chyba że Portugalczycy tam Legie pojadą z 4:0, to się zmobilizują na Wrocławian) Śląsk poprawi i będzie 8 pkt. straty i żegnaj tytule. Ile kasy jest za awans do fazy grupowej LM?? Myślę że więcej niż 6 mln euro?? Legia w 4 meczach traciła pierwsza bramkę i 4 mecze przegrała, no Real to to nie jest Zobaczymy jak będzie w momencie dojścia do składu Novo i ew. Blanco oraz powrocie Rado, teraz najważniejszy mecz sezonu nie będzie w Lizbonie a właśnie w Wrocławiu.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 19, 2012, 20:12:18 wysłane przez $RMF$ »
|
|
"Rozumiemy euforię zawodników z Poznania wywołaną wywalczeniem zaszczytnego czwartego miejsca w lidze, ale sposób, w jaki świętowali ten niezwykły sukces..."
|
|
|
rks.chuwdu
Amator
 Windows Vista
Browser:
 Firefox 10.0.2
|
Blanco raczej nie przyjdzie, bo prezes San Luis nie chce go puścić 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
$RMF$
|
Blanco rozwiązał kontrakt z San Luiz i jutro powinien zawitać w Warszawie
Argentyńczyk już wcześniej dogadał się ze stołecznym klubem w sprawie kontraktu, napastnik ma zarabiać w Legii 650 tys euro rocznie. Blanco ma być do dyspozycji trenera już w niedzielnym meczu ze Śląskiem Wrocław
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 23, 2012, 14:25:13 wysłane przez $RMF$ »
|
|
"Rozumiemy euforię zawodników z Poznania wywołaną wywalczeniem zaszczytnego czwartego miejsca w lidze, ale sposób, w jaki świętowali ten niezwykły sukces..."
|
|
|
Daro.
Junior
nyc.
 Windows Vista
Browser:
 Chrome 17.0.963.56
|
No już chyba można oficjalnie powiedzieć, że Ismael Blanco będzie zawodnikiem Legii! http://legia.com/news,28087-ismael_blanco_trafi_do_legii.htmlMam nadzieje, że chłopak się spisze i będzie grał tak samo lub podobnie jak w AEKu, gdzie zostawał dwukrotnie królem strzelców ligi greckiej. Liczę także na Nacho Novo, który podobno jest głodny gry. Nie śledzę ligi hiszpańskiej, ale podobno ostatnimi czasy Nacho Novo dużo nie grał w Sportingu i doszło do konfliktu. Podobno władze chciały przedłużyć z nim kontrakt, ale sam piłkarz nie chciał z powodu małej ilości gry. Szkoda tylko, że takie ruchy transferowe są robione zdecydowanie zbyt późno...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
robi99
Regular Members
Prezes klubu
 Windows 7
Browser:
 Chrome 17.0.963.56
|
no na pierwszy rzut oka dobre ruchy Legii. Sprzedali Rybusa i Komorowskiego do Terka, a w ich miejsce sprowadzili dobrych zawodników (Nacho i Blanco) za darmo. Zysk może się powiększyć. Jeżeli nie okażą się niewypałami, to można powiedzieć że włodarze Wojskowych mają łeb do interesów. O ile oczywiście Ismael, który grał poza Europą będzie prezentował dobry poziom, a Novo tak jak Ljuboja będzie wykazywał chęć do gry, to myśle że okażą się mocnymi wzmocnieniami. Bo umiejętności z pewnością mają.
|
|
|
|
|
|
You'll Never Walk Alone.
|
|
|
|
pawlodar_10
|
|
|
|
|
|
|
Only the dead have seen the end of war.
|
|
|
|
Mejor
|
Nie wiem co o tym myśleć
|
|
|
|
|
|
"Amator ćwiczy póki nie zrobi czegoś dobrze. Zawodowiec ćwiczy, dopóki nie jest pewien, że nie zrobił czegoś źle"
|
|
|
|
$RMF$
|
Hehe dobre, ktoś się napracował 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
$RMF$
|
Cholerny Ruski drukarz, 2 karne!!
Ale i tak, nie wyeliminować tak słabego Sportingu to wręcz frajerstwo, ale ciężko się gra gdy niema napastnika a Gol gra tak żenująco. 3 mecz, 3 bramka Kuciaka, musi się ogarnąć
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pawlodar_10
|
Gdzie był drugi, obok dość problematycznej akcji z Wolskim? Szkoda, że naszych drużyn już nie ma, zawaliły tymi meczami u siebie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
$RMF$
|
Ręka Polgi w polu karnym, chodź nie jestem pewny czy to było w polu karnym jednak chyba nie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pawlodar_10
|
No fakt, Vrdoljak za podobne zagranie pod koniec meczu dostał żółtą kartkę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cinosław
|
Mam podobne zdanie Standard był kiepski, Sporting był bardzo kiepski. Wydaje mi się, ze obie ekipy powinny wygrać swoje dwumecze. Szczególnie Legia w pierwszym meczu powinno być 3 do ucha i do widzenia. A tak standardowo Polacy odpadli jak frajerzy i znów nasza wielka radość trwała dość krótko.
Po wywiadzie z Rybusem mam wrażenie, że żałuje swojej decyzji o transferze...
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 24, 2012, 00:27:59 wysłane przez cinosław »
|
|
|
|
|
D17
II - ligowiec

Real Madryt!
 Java Platform Micro Edition
Browser:
 Opera 9.80 (Opera Mini 4.2.13337)
|
Ja chce Wolskiego na Euro!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
forum.pesleague.pl - Liga Pes, Pro Evolution Soccer, Pes Patch, Patche, pes2013, pes2012, pes2011, pes2010, pes2009, pes2008, pes6, pes4, pesleague, ladder, drabinka, ranking, scena, forum, dodatki, najnowsze, demo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|