Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Caly czas ten sam problem !

(1/3) > >>

ptaszek985:
Problem mam taki ze nie ważne jakiego patcha sciagne to zawsze jest wszystko pomieszane
W patchach pisze orginalne nazwy druzyn herby stroje itp ; )
I w ostatnich dwoch dniach sciagnelem podajze 3 patche ( demon patch , Sm Patch , tps patch itp )
I w kazdym przypadku jest tak ,ze prawie wszystkie druzyny maja pomieszane stroje , sa nazwy takie jak North London itp.
te patche instalowalem na czystego pesa i nie wiem czy moze cos jeszcze musze sciagnac czy jak ?
Prosze o pomoc.

klosek:
a save z kopiowales ?

staruch:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEProblem mam taki ze nie ważne jakiego patcha sciagne to zawsze jest wszystko pomieszane
W patchach pisze orginalne nazwy druzyn herby stroje itp ; )
I w ostatnich dwoch dniach sciagnelem podajze 3 patche ( demon patch , Sm Patch , tps patch itp )
I w kazdym przypadku jest tak ,ze prawie wszystkie druzyny maja pomieszane stroje , sa nazwy takie jak North London itp.
te patche instalowalem na czystego pesa i nie wiem czy moze cos jeszcze musze sciagnac czy jak ?
Prosze o pomoc.

--- Koniec cytatu ---

A instalujesz aktualizacje od Konami, jeśli patch tego wymaga ? Zawsze będziesz miał coś takiego, jak nie będziesz miał aktualizacji.
I naucz się pisać, to nie jest trudne !

ptaszek985:
No wlasnie tak myslalem ze czegos nie instaluje ;DD
A moglbys podac linki do aktualizacji ?

Sorki za pisownie ;D

staruch:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo wlasnie tak myslalem ze czegos nie instaluje ;DD
A moglbys podac linki do aktualizacji ?

Sorki za pisownie ;D

--- Koniec cytatu ---

Masz w przyczepionych tematach wątek o "Aktualizacja Konami 1.3 + DLC". Ściągnij to sobie i zainstaluj wg instrukcji.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej