Autor Wątek: Liverpool FC itd, itp :)  (Przeczytany 154424 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline $RMF$

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 07.11.2008r.
  • Im dłużej my przy piłce, tym krócej oni.
  • Gram w: ...
Odp: Liverpool FC itd, itp :)
« Odpowiedź #220 dnia: Luty 26, 2012, 23:23:57 »
Wreszcie Liverpool coś wygrał, brawo.

PS. Czy ty to ten słynny Bambaryla z Gramitacji czy nick właśnie tym inspirowany?

<iframe frameborder="0" width="790" height="600" scrolling="auto" src=" REJESTRACJA lub LOGOWANIE" title="Psychologiczne Gierki"></iframe>

Offline Bogo_Chelsea

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 14.05.2009r.
  • ONLY ONE DI MATTEO
« Odpowiedź #221 dnia: Luty 27, 2012, 20:45:26 »
Wielkie gratulacje za wygranie Trofeum, wspaniale bedzie was znowu zobaczyc na arenie Europejskiej :) pozdrawiam !!
Co do naśladowaniu NEDERLANDA- tak.. muszę się przyznać. To mój osobisty bóg, jest moim guru! Jak można go nie wielbić?!

Offline Bambaryla

• III - ligowiec
  • Dostał Piw: 5
  • Na forum od: 05.08.2011r.
  • You'll never walk alone
« Odpowiedź #222 dnia: Luty 27, 2012, 21:21:13 »
Wielkie gratulacje za wygranie Trofeum, wspaniale bedzie was znowu zobaczyc na arenie Europejskiej :) pozdrawiam !!

Prawie się sprawdziło to co pisałeś kilka tygodni temu. Cardiff napsuło nam wiele krwi. Liczy się tytuł, który dla nas był niezbędny. Sądzę, że zawalczymy w Pucharze Anglii. Liczę na drugi wyjazd na Wembley. TOP4 dalej w naszym zasięgu, ale trzeba zacząć wygrywać, grać na dobrym poziomie. Wszystko się może zdarzyć...

Czy ty to ten słynny Bambaryla z Gramitacji czy nick właśnie tym inspirowany?
Nie znam żadnej gramitacji. Tak na mnie mówią, więc taki mam nick

Offline $RMF$

• Prezes klubu
  • Na forum od: 07.11.2008r.
  • Im dłużej my przy piłce, tym krócej oni.
« Odpowiedź #223 dnia: Luty 27, 2012, 23:37:57 »
aha bo tam jest bambaryla :D

<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=7708691016238c2d9456307869ac4d89&amp;action=register">REJESTRACJA</a>&nbsp;lub&nbsp;<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=7708691016238c2d9456307869ac4d89&amp;action=login">LOGOWANIE</a>&context=C3bd53c4ADOEgsToPDskLQIefZoWUx1wPCuAO-ri17
<iframe frameborder="0" width="790" height="600" scrolling="auto" src=" REJESTRACJA lub LOGOWANIE" title="Psychologiczne Gierki"></iframe>

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 23
  • Na forum od: 06.02.2010r.
    • last.fm
« Odpowiedź #224 dnia: Marzec 02, 2012, 22:21:01 »
Wielkie gratulacje za wygranie Trofeum, wspaniale bedzie was znowu zobaczyc na arenie Europejskiej :)
Szkoda, że raczej nie w LM. Takiemu klubowi jak Liverpool nie przystoi grać w LE, chociaż i w "pucharze pocieszenia" odnosił znaczne sukcesy.
" border="0

Offline bachu12

• Asystent trenera
  • Na forum od: 18.01.2010r.
« Odpowiedź #225 dnia: Marzec 03, 2012, 15:46:57 »
Po kiego grzyba Kuyt bierze się za te karne jak nie trafia z nich. Fatalny mecz, nic nie chciało wpaść. Zabrakło Gerrarda. 

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
    • last.fm
« Odpowiedź #226 dnia: Marzec 10, 2012, 16:07:50 »
Ktoś tu mówił, że to Evra robi z siebie ofiarę.

Niedawno Paul McGrath powiedział, że na miejscu Johnsona rzuciłby koszulkę wspierającą Suareza (zawodnicy Liverpoolu założyli je przed meczem z Wigan) na ziemię. Johnson odparł, że fakt, iż te słowa zostały skierowane akurat do niego i to, że był jedynym czarnoskórym piłkarzem, który ją nosił (ba, jedynym czarnoskórym zawodnikiem w klubie) świadczy o tym, że były obrońca MU mówi o nim tylko ze względu na jego kolor skóry... Ergo - według Johnsona jest rasistą.

Najlepsze jest w tym to, że McGrath jest czarnoskóry, a gracz Liverpoolu broni Suareza.

"Właściwie, cała sprawa z McGarthem jest rasistowska, podobnie jak jego słowa. Skierował je tylko do mnie, ponieważ byłem jedynym czarnym piłkarzem, który założył tą koszulkę. Atakuje mnie za względu na kolor skóry."

Fani z lfc.pl też jak zwykle w formie. Nie ma to jak chwalić Murzyna Johnsona i nazywać Murzyna Evrę "małpą" i "ciotą" w jednym miejscu. Cóż za konsekwencja w poglądach. Kimże zatem jest Johnson, że żali się mediom, że został ofiarą rasizmu, kiedy "zaatakował" go... czarnoskóry? Internetowi kretyni są wszędzie, ale akurat ta strona jest liderem w tej nie bardzo chlubnej klasyfikacji. Mają też nieoceniony pod względem komizmu dar uważania, że debile są wszędzie indziej, byle nie u nich.

Nie wiem, po co on w ogóle rozgrzebywał stare już rany,
" border="0

Offline robi99

• Były członek Załogi
  • *
  • Na forum od: 12.12.2007r.
« Odpowiedź #227 dnia: Marzec 15, 2012, 13:36:16 »
do czego zmierzasz ? Do tego, że McGrath powiedział iż Johnson nie powinien wspierać Suareza, bo obraził murzyna, czy że powinien nie zakładać koszulki, bo dookoła jego koledzy byli biali i mieli je na sobie ? Bo te 2 wersje troszkę się różnią i pokazują, że jednak ten Glen nie jest jakimś paranoikiem...

(ba, jedynym czarnoskórym zawodnikiem w klubie)
chyba coś ci się pomieszało.
" border="0
You'll Never Walk Alone

Offline Artur 7

• Były członek Załogi
  • *
  • Dostał Piw: 50
  • Na forum od: 24.07.2010r.
  • La Magia del Futbol
    • Status GG
« Odpowiedź #228 dnia: Marzec 15, 2012, 14:00:32 »
po co przezywacie takie rzeczy.. ::) nie lepiej pogadac o hat tricku Gerrarda co zdarzylo sie juz bardzo dawno :)
" border="0" border="0

Offline Bambaryla

• III - ligowiec
« Odpowiedź #229 dnia: Marzec 15, 2012, 15:32:20 »
Świetny mecz Liverpoolu. Oby tylko więcej takich, bo ostatnio był z tym problem. Gerrard jest niesamowity. Takich rzeczy nie robią zwykli ludzie. On ma specjalny dar.
« Ostatnia zmiana: Marzec 15, 2012, 21:08:07 wysłana przez Bambaryla »

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
    • last.fm
« Odpowiedź #230 dnia: Marzec 15, 2012, 17:12:59 »
chyba coś ci się pomieszało.
Tak napisano w newsie na lfc.pl (link poniżej), więc w to uwierzyłem. Sam nie wertowałem waszej kadry, bo i nie mam po co; liczyłem, że redaktorzy-fani tej drużyny ją znają. Nie wiem, czy tacy zawodnicy jak Wisdom czy Sterling są już traktowani jako gracze pierwszej drużyny.

do czego zmierzasz ? Do tego, że McGrath powiedział iż Johnson nie powinien wspierać Suareza, bo obraził murzyna, czy że powinien nie zakładać koszulki, bo dookoła jego koledzy byli biali i mieli je na sobie ?
W tym dość obszernym newsie nie ma mowy o drugiej wersji, ale byłbym wdzięczny, gdybyś mi ją przybliżył. Czysta ciekawość.

i pokazują, że jednak ten Glen nie jest jakimś paranoikiem...
Ja to widzę inaczej, choć może jestem niedoinformowany i stąd luki w mojej odpowiedzi (odsyłam akapit wyżej). Johnson twierdzi, że jest atakowany przez "ludzi" (tak to określił) tylko dlatego, że jest czarny. Kto ma go napastować? Kibice MU, stojący w większości po stronie Evry, który sam był ofiarą rasizmu? No dajcie spokój. W dodatku Glen uważa, że McGrath "atakuje go" ze względu na kolor skóry. Gdzie tu sens i logika, skoro jego rzekomy "oprawca" sam jest Murzynem, który wierzy Evrze podobnie jak wielu innych czarnoskórych piłkarzy? (np. Ferdinand, Frimpong, Eboue)

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Cytat: Artur
po co przezywacie takie rzeczy..
Spinać się nie chcę i nie szukam zwady, po prostu zaciekawiło mnie, dlaczego Johnson zdecydował się na publiczny łzawy wpis do pamiętniczka - i to wtedy. gdy prawie wszyscy o tej całej sprawie zapomnieli.
" border="0

Offline Bogo_Chelsea

• Amator
  • *
  • ONLY ONE DI MATTEO
« Odpowiedź #231 dnia: Marzec 15, 2012, 19:35:07 »
Świetny mecz Liverpoolu. Oby tylko więcej takich, bo ostatnio był z ty problem. Gerrard jest niesamowity. Takich rzeczy nie robią zwykli ludzie. On ma specjalny dar.
Brakowalo tego The Reds, Gerrard to zawodnik ktory moze sam poprowadzic klub do zwyciestwa, zaden Adam go nie zastapi :)
Co do naśladowaniu NEDERLANDA- tak.. muszę się przyznać. To mój osobisty bóg, jest moim guru! Jak można go nie wielbić?!

Offline robi99

• Były członek Załogi
  • *
  • Na forum od: 12.12.2007r.
« Odpowiedź #232 dnia: Marzec 15, 2012, 21:24:36 »
Tak napisano w newsie na lfc.pl (link poniżej), więc w to uwierzyłem. Sam nie wertowałem waszej kadry, bo i nie mam po co; liczyłem, że redaktorzy-fani tej drużyny ją znają. Nie wiem, czy tacy zawodnicy jak Wisdom czy Sterling są już traktowani jako gracze pierwszej drużyny.
w klubie, czy w pierwszej drużynie ? Zdecyduj się.
W tym dość obszernym newsie nie ma mowy o drugiej wersji, ale byłbym wdzięczny, gdybyś mi ją przybliżył. Czysta ciekawość.
tutaj nie ma o przybliżać, wszystko zostało napisane w 1 poście.
Ja to widzę inaczej
a kibice LFC widzą to inaczej. Po co o tym gadać, skoro wiadomo, że do porozumienia nie dojdzie i tylko zaspamujemy wątek.
" border="0
You'll Never Walk Alone

Offline bachu12

• Asystent trenera
« Odpowiedź #233 dnia: Marzec 21, 2012, 22:49:57 »
Boże dlaczego? Z 2:0 na 2:2, no bez jaj. Oni to powinni wygrać, obrona w ogóle nie skaczą do główek w obronie. Na 2:1 z bani, na 2:2 też z bani. Takie błędy nie powinny mieć miejsca. Możemy się pożegnać z lepszymi miejscami w lidze. Oby chociaż ten puchar Anglii wygrali.

Offline bachu12

• Asystent trenera
« Odpowiedź #234 dnia: Marzec 21, 2012, 22:54:25 »
Ku*** no nie! No po prostu ku*** nie! Boże, czy Ty to widzisz? 3:2, przegrać wygrany mecz. Beznadziejnie Enrique się zachował. Wstyd dla Liverpoolu i brawo dla QPR. Świetna ich druga połowa.

Offline Bogo_Chelsea

• Amator
  • *
  • ONLY ONE DI MATTEO
« Odpowiedź #235 dnia: Marzec 21, 2012, 23:33:23 »
Łącze się w bólu.

Offline NexaT

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 10
  • Na forum od: 27.12.2010r.
  • Life is football, football is Manchester United...
  • Gram w: Shogun: Total War
« Odpowiedź #236 dnia: Marzec 22, 2012, 15:24:15 »
Ku*** no nie! No po prostu ku*** nie! Boże, czy Ty to widzisz?
Ta.. zupełnie jak ja po sprawdzianie z matmy.

Offline Bambaryla

• III - ligowiec
« Odpowiedź #237 dnia: Maj 11, 2012, 13:42:12 »

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
  • Dostał Piw: 7
  • Na forum od: 11.11.2009r.
« Odpowiedź #238 dnia: Maj 11, 2012, 13:43:43 »
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

:)
Całkiem przyjemne. Chociaż nieprzekombinowane. Zamawiać jednak nie będę. Za dużo na chwilę obecną dla mnie, poczekam na okazję. Tak jak ostatnio, ten sezon za 30 zł.

Offline thekrzychu

• Starszy trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 12
  • Na forum od: 03.04.2010r.
    • Status GG
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #239 dnia: Maj 11, 2012, 15:06:34 »
Tak jak ostatnio, ten sezon za 30 zł.

??? ??? ???

Stroje mi się podobają :) Oczywiście myślałem, że będą z ciut lepszego materiału, ale tak naprawdę to będę mógł go ocenić kiedy będę miał ją w garści :)

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #239 dnia: Maj 11, 2012, 15:06:34 »