Archiwum > Sport

Liverpool FC itd, itp :)

<< < (7/134) > >>

LuKeL:
No tych dwóch buraków z Liverpoolu sprzedają klub komuś na siłe :P

Cesc Fabregas:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie wypalił sie.. zobacz jaką on ma kadre... I tak gwiazdy The Reds odejdą po sezonie

--- Koniec cytatu ---

W mojej opinii nikt nie odejdzie, oni wręcz czekają na odejście Benka. To całe pierdzielenie w wywiadach o przywiązaniu do trenera jest nic nie warte :) Wystarczy wspomnieć o odejściu Mourinho z Chelsea :)

W Liverpoolu może dziać się dobrze jeśli nastąpi zmiana właścicieli i przede wszystkim trenera :)

LuKeL:
Trenera zostaw bo wedlug mnie jest jednym z lepszych.

Cesc Fabregas:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETrenera zostaw bo wedlug mnie jest jednym z lepszych.

--- Koniec cytatu ---

Taa - spytaj o to kibiców Liverpoolu :D Benitez przegrał im mistrzostwo w ubiegłym roku. Trener, który broni 1:0 z ogórkami nie może być dobry. Liverpool właśnie w meczach z najsłabszymi spisywał się najgorzej. A to co robi w tym sezonie to już żenada w najczystszej postaci. Jakie usprawiedliwienie? Czyżby żadne? Te same pieniądze, ci sami piłkarze byli w sezonie 2008-09. Benitez jest dobrym taktykiem i w wielkich meczach, gdzie piłkarzy nie trzeba motywować wszystko jest pięknie (choć ostatnio i w takich meczach coś mu za bardzo nie wychodzi [moim zdaniem i Benitezowi brakuje motywacji]). Trener, który albo nie dokonuje zmian, albo dokonuje idiotycznych zmian - czytaj zdejmuje najlepszych zawodników, albo takich zawodników nie wpuszcza. Fani LFC są podzieleni, ja podzielam zdanie tych, którzy uważają, że czas Rafy na Anfield dobiegł końca i przytaczam niektóre z ich argumentów :)

Apropos cytatu - nie jestem właścicielem Liverpoolu, żeby zostawiać, lub nie Beniteza. Ale myślę, że dla władz tego klubu twój argument, czyli bo według mnie jest jednym z lepszych mógłby być bardzo marny :)

LuKeL:
Benitez rzeczywiście nie ma motywacji do gry i chyba sam robi wszystko zeby odejsc z The Reds :P tak jak np zmiana Torresa wtedy co Gerrard był aż ździwiony

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej