Archiwum > Sport

Liverpool FC itd, itp :)

<< < (119/134) > >>

Nederland:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEUnited podobno też nie mogli stracić tych 8 punktów? przewagi na kilka meczów przed końcem sezonu.
--- Koniec cytatu ---
Nie wydaje mi się. Liverpool Rodgersa to nie tacy frajerzy jak Manchester United.
Wiem, że dla fana MU to smutne, ale Liverpool zmierza po tytuł - i to całkowicie zasłużenie. Cała "nadzieja" w Mourinho - Chelsea musi wygrać wszystkie mecze do końca sezonu (w tym z The Reds na Anfield), by na pewno mieć mistrzostwo.

NexaT:
City z tego co widzę ma 2 mecze zaległe. Jeśli dopisać im te 6 punktów, to na obecną chwile mają 76 - więcej od Chelsea.

Ja po prostu nie przekreślałbym Mourinho i Pellegriniego, bo szanse na mistrzostwo są jeszcze bardzo wyrównane.

--- Cytat: Nederland ---by na pewno mieć mistrzostwo.
--- Koniec cytatu ---
Jak już pisałem, City ma dwa mecze do rozegrania więcej, więc jeśli wszystkie wygrają to będą mieć 1 punkt przewagi nad Chelsea.
Nie wiem czy mam aktualną tabele, ale chyba dobrze liczę.

hose444:
Na dzień dzisiejszy nie widzę innej opcji jak to, że Liverpool zostanie mistrzem Anglii. Za to, co pokazują w przeciągu całego sezonu należy im się. Bardziej jednak fascynuje mnie to, że w przyszłym sezonie zobaczymy The Reds w Lidze Mistrzów.

Nederland:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECity z tego co widzę ma 2 mecze zaległe. Jeśli dopisać im te 6 punktów, to na obecną chwile mają 76 - więcej od Chelsea.
--- Koniec cytatu ---
Tyle że Chelsea w przeciwieństwie do City ma jeszcze mecz bezpośredni z Liverpoolem.

NexaT:
Dlatego Chelsea wbrew pozorom ma najgorzej. Muszą się modlić, żeby City potknęło się jeszcze raz w sezonie, a sam pojedynek na Anfield wygrać.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej