Archiwum > Sport
Liverpool FC itd, itp :)
Nederland:
W tym sezonie na tytuł zasłuży ten, kto zdobędzie najwięcej punktów bez jakichś sędziowskich przekrętów w jego końcówce (te na początku sezonu i w jego środku się aż tak bardzo nie liczą), to chyba logiczne.
plumber.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESzkoda, bo w tym sezonie zasłużyli na ten tytuł jak nikt inny.
--- Koniec cytatu ---
No nie wiem. W bezpośrednim pojedynkach przegrali dwukrotnie z Chelsea, a z Manchesterem City przegrali dwumecz.
Nederland:
Chelsea wygrała 2 razy z Liverpoolem, 2 razy z Man City, nie przegrała też z Arsenalem, Tottenhamem i Man United (4 punkty w dwumeczu), wygrała jeden mecz z Evertonem (drugi przegrała). Pozostałe 5 drużyn, które ją pokonało, to... Newcastle, Stoke, Aston Villa, Crystal Palace i Sunderland.
sempre_barca:
I co z tego, że Chelsea ma niezły bilans z czołówką jak nie dała rady np. Norwich. Sami wiecie, że liczą się wszystkie mecze a nie tylko te z najlepszymi. Dzięki temu Real może zostać mistrzem mimo tego, że w meczach z Barcą i Atletico zdobył tylko 1 punkt. Moim zdaniem Liverpool w przekroju całego sezonu prezentował się najrówniej. Dodając dużo mniejszy budżet od Chelsea i City oraz to, że czekają tyle lat chciałem, żeby zdobyli mistrza.
Nederland:
No to ja już zupełnie nie wiem, na jakiej podstawie uważasz, że mistrzostwo najbardziej należy się Liverpoolowi.
--- Cytuj ---Moim zdaniem Liverpool w przekroju całego sezonu prezentował się najrówniej.
--- Koniec cytatu ---
Tak najrówniej, że prawdopodobnie zajmie drugie miejsce, a przez większą część sezonu był czwarty?
Nawigacja
[#] Następna strona