Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Twarze

Faces by piotrl1997

<< < (9/19) > >>

Cr9:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKrivets 80%:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Co poprawic?

--- Koniec cytatu ---
Ani troche nie podobny, Myśle że za Krivesta to sie najlepsi w tym fachu powinni wziąść a ty popracuj nad mapingiem i modelingiem

M.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
znalazł się jakiś myślący inaczej znowu. co miał powiedzieć? że jest dobra?jak w PESie 06 lepiej twarze wyglądają...

--- Koniec cytatu ---

Myślącego inaczej poszukaj w domu. Jak już pisze, że słabo to niech się pofatyguję i napisze co jest nie tak, a nie gada jakby był w tym mistrzem. Krytykować jest najłatwiej. Weź pod uwagę, że chłopak dopiero zaczyna.

Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMyślącego inaczej poszukaj w domu. Jak już pisze, że słabo to niech się pofatyguję i napisze co jest nie tak, a nie gada jakby był w tym mistrzem. Krytykować jest najłatwiej. Weź pod uwagę, że chłopak dopiero zaczyna.

--- Koniec cytatu ---

jakbyś nie zauważył to wszyscy krytykują tą twarz a ty tylko do mnie sapiesz... co mam napisać żeby poprawił jak twarz jest kompletnie niepodobna? co innego inne ale tej się poprawić już chyba nie da.
a jak już tak szukasz to ty też zrób jak taki mądry jesteś.

maxi94:
zajebste twarzy zrobisz :D. Zrób dla mnie GUTIEGO z Realu

mateusz19191010:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEzajebste twarzy zrobisz :D. Zrób dla mnie GUTIEGO z Realu

--- Koniec cytatu ---

Ty chyba dobrych twarzy nie widziałęś,a wogóle to po co odkopujesz stary temat ???

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej