Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

UPDATE 2010/11 do PesEdit 4.1 by stanek1983 ! <dodano EKSTRAKLASĘ> FIX 4.1.1 !!

<< < (2/177) > >>

stanek1983:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDostrzegłem jeden błąd, a mianowice klub CFR CLUJ ma stroje i zawodników UNIZREA UNIZREZI.

Przepraszam za błędy w nazwach klubów...

--- Koniec cytatu ---
Fakt, przeoczyłem otwórz map-la i powinno być tak:

208, "Club\Others\Cluj"
207, "Club\Others\Steaua"
206, "Club\Others\Unirea"

Papisiak:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE Fakt, przeoczyłem otwórz map-la i powinno być tak:

208, "Club\Others\Cluj"
207, "Club\Others\Steaua"
206, "Club\Others\Unirea"

--- Koniec cytatu ---

Spoko, ale nawet nie było 206 Unirea trzeba było samemu utworzyc :-P

Neru14:
Od razu powiem ze mam piracką wersje Pesa    1.instaluje PESA 2.wstawiam cracka w wersji 1.03     3.instaluje patcha 1.03 od Konami  4.wstawiam dlc 1.7    5.instaluje patcha    6.instaluje fixa   7.instaluje LOGA CARBON + GDB + MAP   8.instaluje po kolei  Folder GDB Vol.1,vol2,vol3,vol4   9.na koncu instaluje OF - Stan na dzień 01.08.2010 + nowy plik MAP, loga dla nowych zespołów  10.uruchamiam selectora jako administrator  11.ustawiam segunda division 12.naciskam na pro evolution soccer 2010   
i w grze mam problem np.ze strojami Lecha.Lech nie ma stroju wyjazdowego.Wszystko inne działa.transfery działają,nowe menu działa,Wisła i Ruch mają nowe stroje.Tylko ten Lech.co zle zrobiłem

stanek1983:
DZIŚ ROZPOCZĄŁEM PRACĘ NAD DODANIEM KLUBÓW POLSKIEJ EKSTRAKLASY DO PATCHA ZAMIAST LIGI NIEMIECKIEJ. TO UPDATE NIE BĘDZIE ZAWIERAŁO FACE, PRZYŚPIEWEK I INNYCH MAŁYCH DODATKÓW. MAM NADZIEJĘ ŻE DO ŚRODY UDA MI SIĘ GO WYDAĆ. DRUŻYNY BĘDĄ DOSTĘPNE TYLKO W SWITCH SERIE B
P.S. WSZYSTKIE DRUŻYNY SĄ WYEDYTOWANE PRZE ZE MNIE, NIE MA POPRAWIONYCH STATYSTYK

PERSON:
JAK MASZ PIRATA TO NIE PISZ TUTAJ !

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej