Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
UPDATE 2010/11 do PesEdit 4.1 by stanek1983 ! <dodano EKSTRAKLASĘ> FIX 4.1.1 !!
stanek1983:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDostrzegłem jeden błąd, a mianowice klub CFR CLUJ ma stroje i zawodników UNIZREA UNIZREZI.
Przepraszam za błędy w nazwach klubów...
--- Koniec cytatu ---
Fakt, przeoczyłem otwórz map-la i powinno być tak:
208, "Club\Others\Cluj"
207, "Club\Others\Steaua"
206, "Club\Others\Unirea"
Papisiak:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE Fakt, przeoczyłem otwórz map-la i powinno być tak:
208, "Club\Others\Cluj"
207, "Club\Others\Steaua"
206, "Club\Others\Unirea"
--- Koniec cytatu ---
Spoko, ale nawet nie było 206 Unirea trzeba było samemu utworzyc :-P
Neru14:
Od razu powiem ze mam piracką wersje Pesa 1.instaluje PESA 2.wstawiam cracka w wersji 1.03 3.instaluje patcha 1.03 od Konami 4.wstawiam dlc 1.7 5.instaluje patcha 6.instaluje fixa 7.instaluje LOGA CARBON + GDB + MAP 8.instaluje po kolei Folder GDB Vol.1,vol2,vol3,vol4 9.na koncu instaluje OF - Stan na dzień 01.08.2010 + nowy plik MAP, loga dla nowych zespołów 10.uruchamiam selectora jako administrator 11.ustawiam segunda division 12.naciskam na pro evolution soccer 2010
i w grze mam problem np.ze strojami Lecha.Lech nie ma stroju wyjazdowego.Wszystko inne działa.transfery działają,nowe menu działa,Wisła i Ruch mają nowe stroje.Tylko ten Lech.co zle zrobiłem
stanek1983:
DZIŚ ROZPOCZĄŁEM PRACĘ NAD DODANIEM KLUBÓW POLSKIEJ EKSTRAKLASY DO PATCHA ZAMIAST LIGI NIEMIECKIEJ. TO UPDATE NIE BĘDZIE ZAWIERAŁO FACE, PRZYŚPIEWEK I INNYCH MAŁYCH DODATKÓW. MAM NADZIEJĘ ŻE DO ŚRODY UDA MI SIĘ GO WYDAĆ. DRUŻYNY BĘDĄ DOSTĘPNE TYLKO W SWITCH SERIE B
P.S. WSZYSTKIE DRUŻYNY SĄ WYEDYTOWANE PRZE ZE MNIE, NIE MA POPRAWIONYCH STATYSTYK
PERSON:
JAK MASZ PIRATA TO NIE PISZ TUTAJ !
Nawigacja
[#] Następna strona