Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

UPDATE 2010/11 do PesEdit 4.1 by stanek1983 ! <dodano EKSTRAKLASĘ> FIX 4.1.1 !!

<< < (117/177) > >>

stanek1983:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEto kiedy bedzie jakis of ze wszystkimi transferami ? i czy to bedzie od stanka czy z pes edit ?

--- Koniec cytatu ---
z moich info wynika że na 90 % z pesedit nie będzie- ale kto wie ? kolego spokojnie z tymi transferami, dopiero co się zakończyło okienko po co mam dawać tak szybko- później będziecie pisać że jakiegoś tam brakuje czy coś. Będzie w sobotę wraz z dopasowanymi skrótami  pod EPL Scor.

P.S. dzięki chielmanni czekam na default

seba83:

gdyby miało nie być update'a od pesedit to po co admin odpisywałby dziś w taki sposób na forum

stanek1983:
eh. myślałem że się nikt nie dokopie he he ale jednak ....  ::) ::) zresztą jest też osobny post o poprawkach

seba83:
Hiszpański oddział KONAMI ogłosił dziś, że Demo PES 2011 ukażę się w połowie września, prawdopodobnie w ten sam dzień co Demo FIFA 11, czyli 15 września. Nie wiem ale jak dla mnie jest to zła wiadomość bo liczyłem na ten tydzień.

Konami Spain: Demo in Mid September
In the mid of september we will have the demo at PSN and XBOX Marketplace... we will announce the definitve date very soon.
We expect it to be September 15, which would be the same date as FIFA's demo release...
A PC demo will be released then most probably, too.

TekU:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEHiszpański oddział KONAMI ogłosił dziś, że Demo PES 2011 ukażę się w połowie września, prawdopodobnie w ten sam dzień co Demo FIFA 11, czyli 15 września. Nie wiem ale jak dla mnie jest to zła wiadomość bo liczyłem na ten tydzień.

Konami Spain: Demo in Mid September
In the mid of september we will have the demo at PSN and XBOX Marketplace... we will announce the definitve date very soon.
We expect it to be September 15, which would be the same date as FIFA's demo release...
A PC demo will be released then most probably, too.

--- Koniec cytatu ---
poco to tutaj napisałes?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej