Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

UPDATE 2010/11 do PesEdit 4.1 by stanek1983 ! <dodano EKSTRAKLASĘ> FIX 4.1.1 !!

<< < (120/177) > >>

Silus10:
Ahaa.. a jakie pliki to menu oraz scoreboard z tego upaa? bo cche miec te ktore mam.  :P

Losdragos:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmożliwe niektórzy są prze ;)

--- Koniec cytatu ---

PANOWIE zainstalowalem  wszystko tak jak jest napisane w instrukcji napisanej w poscie stanka:

INSTRUKCJA INSTALACJI:
1. Instalujemy Konami 1.03 - REJESTRACJA lub LOGOWANIE
2. Instalujemy PesEdit Patch 4.0 + fix 4.0.1 - REJESTRACJA lub LOGOWANIE
3. Co do DLC ja miałem zainstalowane 1.7 i wszystko działa poprawnie.
4. ściągamy moje update i odpowiednie pliki wklejamy do wskazanych folderów.
5. przy pierwszym uruchomieniu w selektorze zaleca się użycie jakiegoś switch'a (selektora)

nie wiem za bardzo o co chodzi z tym selektorem ale to chyba nie od tego nie bylo by druzyny lecha ? tak to ten Zylina itd wszystko jest ale brak LEcha poznań ;/

dodam jeszcze że w uni jest folder z Lechem poznan.. wie ktoś co może by ć czy od nowa wszystko jeszcze raz zainstalować??

reLeQ:
switch to wybierasz jaka lige chcesz grac w trybie kariery itp. wybierz switch normal/default to powinnienes miec Lecha Poznan w patchu. Chociaz ja na kazdym switchu go posiadam.

chelmianinl:
jezeli wam ta instrukcja nie pomoze, to juz nic sie z wami nie da zrobic

1. zainstaluj gre
2. zainstaluj patch 1.03
3. wrzuc cracka (1.03)
4. plik dt0f.img z folderu dlc 1.7 wklej do
(ścieżka w systemie XP):
C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download
lub
(ścieżka w systemie Vista/Win7)
(foldery mogą byc ukryte)
C:\ProgramData\Konami\PES\download
5. zainstaluj PESEdit.com 2010 Patch 4.0 do folderu z gra (folder KONAMI powinien automatycznie zainstalowac sie do moich dokumentow)
6. zainstaluj PESEdit.com 2010 Patch 4.0.1 do folderu z gra (folder KONAMI powinien automatycznie zainstalowac sie do moich dokumentow)
7. wejdz do folderu kitserver w folderze z gra. powinienes miec tam foldery img, kitserver i pes2010plus i pliki pes2010, pes2010plus, pes2010plus.dll i settings. wejdz do folderu kitserver otworz manager.exe (dla windows 7 - 'uruchom jako administrator'). tam gdzie 'game executalbe' zaznacz pes2010.exe, a gdzie 'settings executable' zaznacz settings.exe i nacisnij 'attach'. gre odpalaj przez pes2010plus

miecioxmietek:
jak wyjdzie finalna wersja to trzeba będzie zainstalować patch 5.0 do 4.0 czy sam patch pojemny 5.0

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej