Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

UPDATE 2010/11 do PesEdit 4.1 by stanek1983 ! <dodano EKSTRAKLASĘ> FIX 4.1.1 !!

<< < (123/177) > >>

Silus10:
Tej no dobra uspokoj się mistrzu.  :P chcialem zeby byly dokladne numery i wszystkie transfery zeby to jakos wygladalo..  ::) w sobote mozna sie spodziewac wersji finalnej twojego upa?  ??? mam maly problem z tym patchem i nie wiem co mam zrobic.. Gdy zaczynam grac kariere i wchodze w negocjacje - lista transferowa i szukam jakiegos zawodnika to wywala mnie z gry..  ??? ???

Alizzz89:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETej no dobra uspokoj się mistrzu.  :P chcialem zeby byly dokladne numery i wszystkie transfery zeby to jakos wygladalo..  ::) w sobote mozna sie spodziewac wersji finalnej twojego upa?  ??? mam maly problem z tym patchem i nie wiem co mam zrobic.. Gdy zaczynam grac kariere i wchodze w negocjacje - lista transferowa i szukam jakiegos zawodnika to wywala mnie z gry..  ??? ???

--- Koniec cytatu ---

jeśli przeczytałeś pierwszą stronę to bedziesz wszystko wiedział, a to że wywala cie z gry to nie wina patcha lecz Twoja, bo w końcu nikt inny tego nie instalował. Zastanów się dokładnie gdzie popełniłeś błąd.

roni0019:
siema mozecie podac jakies ustawienia config w kitserv zeby grafika lepiej wygladała?

kamilpirat:
Siema ja mam taką obiekcje w tym wszystkim jak kolega napisał w instalce jest ok oprócz jednej rzeczy fixa 4.1 nie instalowałem wógule bo jak zainstalowałem to miałem pomieszane stroje od drużyn a jak mam bez tego fixa to wszystko jest ok pozdro dobry ten patch fajnie że screnboardy bedą  :D

bryk2:
Mam pytanie jakie pliki odpowiadają za herby lig bo chce mieć takie jakie są bez UP? I jakie pliki odpowiadają za ikonki pozycji?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej